Ajánlat kérése

Hőhidak, penész, túl magas fűtésszámlák? A ThermoShield beltéri falfesték megoldást kínál.

beltéri festés utánÖn számára is fontos, hogy mikor munka után hazaér, otthonában egy komfortos, kellemes környezet várja, ahol igazán el tudja engedni magát? Mit gondol, nem rontja ezt az idilli képet a sarkokból visszanéző fekete penészfoltok, a dohos levegőjű szobák, a házon belüli kibírhatatlan hőség nyáron, vagy éppen a hideg, hűvös klíma télen? Ha továbbolvas megtudja erre is megoldás a ThermoShield beltéri falfesték.

Elege van a penészből, a hőhidakból, a túl magas fűtésszámlákból?

Sokan úgy gondolják, hogy a homlokzat külső hőszigetelése után nem kell már mással foglalkozni, mint a ház belső burkolatával, meg persze magával a lakberendezéssel. Azonban ezt az oldalt végigolvasva minden bizonnyal Ön is kristálytisztán fogja látni, hogy maradt még hátra gondolkodni való.

Mi értelme volna kidobnia a pénzt az ablakon azzal, hogy végeláthatatlan harcba bocsátkozik ezekkel a problémákkal kapcsolatban, amikor a ThermoShield beltéri hőszigetelő festék egymagában megoldást jelenthet, és hosszú távú győzelemhez juttathatja Önt?

Milyen érzések járják át akkor, amikor vadonatúj, vagy felújított álomotthonára gondol? Átjárja az izgalom, alig várja már, hogy elkészüljön? Sokszor megjelent már lelki szemei előtt az idilli kép, hogy ott ül karosszékben a nappalijában, és elégedetten szemléli, hogy álmai valósággá váltak? Úgy gondolja semmi esély sincs rá, hogy bármi olyan történjen, ami erre a fénytől ragyogó jelenetre árnyékot vethet? Van valami alapja annak, hogy azt gondolja, Önt elkerülik majd azok a gondok, amelyek napjainkban a magyar lakosság számottevő részét gyötrik? Hőhidak, fekete penész, az energiamegtakarítás hiánya, nem kívánt hőveszteség…

A napokban egy bisztróban ücsörögtem az egyik üzletfelemre várva, amikor is szándékolatlanul ugyan, de huzamosabb ideig belehallgathattam a szomszédos asztalnál ülő hölgyek beszélgetésébe. Hárman ültek az asztaluknál, és mindennapi vesződségeiket tárgyalták ki, pontosan ugyan nem emlékszem minden szavukra, de a beszélgetésük nagyjából ilyesformán alakult:

– El sem hinnétek tegnap délután mennyire ideg voltam, a klímaberendezésünk bemondta az unalmast, amikor pedig a szerelőnket hívtam telefonon, kiderült, hogy most nem ér rá, se a nap hátralévő részében.

– Nem irigyellek. És mihez kezdtél?

– Végigtelefonáltam a délelőttöt, hogy találjak valakit, de egy olyan céget sem értem el, aki ki tudott volna küldeni valakit aznap helyrehozni azt a fránya klímát. Annyira kibírhatatlan volt a meleg a házban, hogy végül átmentem a sógorék lakásába egy kis hűsölés végett.

– De nálad legalább másnap megoldódott a probléma. Nálunk a penésszel van baj, képzeld csak el, minden évben, minden áldott télen újra és újra előjönnek a penészfoltok a ház sarkaiban. Még jó hogy tartunk otthon penészölő szert, így csak lefújom őket, viszont hallod, ne tudd meg, milyen borzasztóan büdös ez a vegyszer, életemben nem éreztem ehhez foghatót. Aztán napokig szagolhatom ezt a bűzt az egész lakásban, és a legnagyobb baj az, hogy a problémát csak átmenetileg kezeli, időről-időre újra kezdődik az egész.


– Hát a helyzet nálunk sem épp paradicsomi, annyira nagy a levegő páratartalma, hogy vagy négy különböző gépet berregtetünk egész nap, csak hogy egy csöppet elviselhetőbb legyen a helyzet. A villanyszámlánk meg persze az egekben. Aztán tudjátok mi a poén? Télen sincs nyugtunk a berregésüktől, mert akkor is szükségünk van rájuk. Hogy ennek mi az oka… A férjemmel megkérdeztünk pár szakembert, ők azt javasolták, hogy szellőztessünk sokkal többet. Erre persze megkérdeztem azt is, hogy na és télen mi a fenét csináljunk? De erre már nem jött a magabiztos válaszuk… Egyikük azt mondta csináltassunk belső hőszigetelést, a másik fazon viszont rögtön le is beszélt róla minket. Szóval végül nem lett világos, hogy mi volna az ideális megoldás…

Akadt volna pár ötlet a tarsolyomban a hölgyek problémáinak orvoslására, de épp akkor hívott az üzletfelem, hogy mégsem tud ma jönni, így a beszélgetésüket nem tudtam tovább követni. Miután végeztem a telefonhívásommal, odamentem hozzájuk, diszkréten üdvözöltem őket és odaadtam nekik a névjegyemet, illetve futólag megemlítettem nekik a ThermoShield beltéri falfestéket, mint lehetséges gyógyírt gondjaikra. Ezt követően távoztam, és továbbintéztem napi ügyeimet.

Tudja meg, hogy ez Önnek pontosan mennyibe kerül:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Település (kötelező)

  Felhasználás helye

  Felület struktúrája

  Felület mérete (nm):

  Önmagukban a házfalak külső homlokzati hőszigetelése egyáltalán nem tekinthető biztosítéknak ahhoz, hogy a ház belső légköre megfelelő legyen. Hosszútávon Ön is szembesülhet nemkívánatos meglepetésekkel, amennyiben az alábbi 4 bosszantó probléma felett nem arat győzelmet. Mindenekelőtt a harmadik tényező okozhat rendkívüli kellemetlenségeket!

  1. A falak nedvességtartalma és a hőszigetelés

  Szfh. referencia 2007.08. (2)Képtelen elviselni a nyári hőséget otthonában? A hideg évszakban megállás nélkül teljes gőzerővel fűt, hogy ne vacogjon, illetve ne kelljen még otthon is több rétegben öltöznie? Netán szimplán spórolni szeretne a fűtési energiával?

  Mivel a házfalak szerkezete porózus, magukba szívják a belső térben keletkező párát. Persze a kívülről érkező nedvesség is bejuthat, aminek folytán a fal bepárásodik. A nedves falak hővezetési képessége 30%-al is több lehet, mint ha szárazak volnának. Tehát a belül párát tartalmazó falrész jobban vezeti a hőt, a falazat ennél fogva egy termetes hőhídhoz válik hasonlatossá. Hogyha rendelkezik is házunk külső hőszigeteléssel, az energiafelhasználás hatékonyság csak töredéke annak, ami lehetne, mivel a házfalak télen könnyen lehűlnek, a kárba veszett hőenergia pótlásához pedig többet kell fűtenünk. A vonatkozó kutatások szerint ha a falak nedvességtartalma csak 6-7% között mozog, az már 50%-os energiaveszteséget is eredményezhet egy háztartásban! Fontos tudni, hogy a nedves falak megnehezítik az energiamegtakarítást, így fokozott jelentőséghez jut a falszárítás.

  A házak falazatába nemcsak kívülről, a réseken beszivárgó csapadékból, hanem alulról, a talajnedvességből kifolyólag is kerülhet víz.

  A meleg évszakban a falakban található nedvességet a hőmérséklet párolgásra készteti, ám a ház külső hőszigetelése – főleg hogyha megfelelő szellőzés nélkül kivitelezték – a felületet lezárja, aminek következtében a falak nem tudnak kiszáradni meleg időben sem. Amennyire sikerül elpárolognia a falakban lévő nedvességnek, annyiban a pára a ház belső terébe kerül, ez pedig kellemetlen, fülledt levegőt eredményez.

  Bár a légkondicionáló berendezések kiszáríthatják a levegőt, működtetésük rengeteg energiát és pénzt emészt fel.

  A végeredmény egyik évszakban sem kedvező: a ház klímája télen-nyáron kellemetlen, az energiaköltségek pedig az egekben.

  2. A magas páratartalom kedvezőtlen élettani hatásai

  Önnek is gondjai vannak lakása párás levegőjével? Gondolta volna, hogy a szakzsargon így mondja: „a levegő párával szennyezett”? A túlzott páratartalom kedvezőtlen hatásai otthonunkban rendkívül sunyi módon alakulnak ki: észre sem vesszük kezdetben, és egyszer csak látjuk, megrongálódtak a bútorok, a különböző cuccaink a szekrényekben, az egészségi állapotuk is romlott, ráadásul a penész is felütötte fejét a házban.

  A túl magas páratartalom negatívan befolyásolja az egészségünket, fokozza a reuma és a különböző allergiák kialakulásának veszélyét. Az allergia tekintetében leginkább a gyermekek veszélyeztettek. A háziporra való allergia – amely asztmás megbetegedéseket is okozhat – leggyakrabban magas páratartalmú otthoni környezet mellett alakul ki, mivel a poratkáknak ezek a körülmények jelentik az ideális élet- és szaporodási-feltételeket.

  Kevesen gondolnák, hogy az épületek belső állagára is befolyással van az emelkedett páratartalom, pedig ez tekinthető a fő okának. Ezáltal a házban minden olyan objektum, amely könnyen veszi fel a nedvességet (berendezési és használati tárgyak, a házfalak, stb), lassú romlásnak van kitéve.

  Mindezek a körülmények összességükben is befolyással bírnak arra nézve, hogy hogyan érezzük magunkat saját otthonunkban. Egy négy főből álló háztartás nagyjából 20 liter párát juttat a levegőbe egyetlen nap leforgása alatt. Pont ezért hatalmas mulasztás nem törődni a lakás páratartalmának optimálissá tételével, a megfelelő gyakoriságú szellőztetéssel, mivelhogy ideális határokon belül mozogva a pára semmi gondot nem okoz.

  Az ideálisnak mondható páratartalom 55% körüli értékben határozható meg, ezen a szinten kifejezetten jótékony hatással bír az emberi szervezetre nézve. De ez még nem minden, lássuk tovább!

  3. A penészedés és a hőhidak viszonya

  Szfh. referencia 2007.08. (1)Hallott már a hőhidak jelenségéről, és arról, hogy mi az összefüggés a penész és a hőhidak között? Tanácstalan, hogyan tudná megszüntetni őket? Bizony, a szakemberek között is nagy az egyetértés abban, hogyha a penész valahol felütötte fejét a házban, akkor erre csupán egyetlen működő gyógyír van.

  A háznak mely területein jönnek létre a hőhidak? Egyrészt azokon a területeken, ahol a külső levegő jelentősen nagyobb felületen képes lehűteni a házszerkezetet, mint amilyen nagyságú felületen a belső levegő a hőmérsékletét növelni képes. Másrészt pedig azokon a területeken, ahol a házszerkezet jobban képes vezetni a hőt, mint a többi részen. Tipikusan ilyen helyek a ház külső falai és a padló, illetve a födém metszéspontjai, no meg a sarkok. Rendszerint ezeken a helyeken szokott kialakulni a penész.

  Bizonyára mindenki számára ismert tény, hogy a penész károsítja az egészséget. Régebben csak sejtések és találgatások voltak ezek, de mára már tudományosan alátámasztott tény, hogy – rengeteg egyéb betegség mellett – az allergiás problémák, ízületi gyulladások, bizonyos légúti betegségek kialakulásában a penész is jelentős szerepet játszik.

  Ha a házunkban penészgombák jelennek meg, vegyük ezeket figyelmeztetésnek! Jusson eszünkbe, hogy egy hatalmas veszélyforrás van kifejlődőben élőhelyünkön! A penészgombák szabad szemmel is észlelhetőek, így könnyen megtalálhatjuk őket. Ellenben legyünk tudatában annak, hogy a gombák rendszerint nem szoktak megmaradni kifejlődésük helyszínén, hanem spóráikkal szaporodva a ház légterében továbbterjednek, és ekkor már szabad szemmel észrevehetetlenek – nem úgy mint a hatás, amit kifejtenek.

  A tudósok számos kutatást végeztek penészes házakra vonatkozóan, az eredmények pedig gyakorta meglepőnek bizonyultak. A penészes légkörben élő gyermek populációját nézve elmondható, hogy köreikben a különböző légúti betegségek és asztmás tünetek 60%-al gyakoribban fordulnak elő, mint azoknál a gyerekeknél, akik penészmentes környezetben élnek. Kevesen gondolták volna, hogy a különböző neurózisok, depressziós tünetek kockázata is 70%-al nagyobb mértékű penészgombás környezetben.

  A WHO (magyarul: Egészségügyi Világszervezet) egy nagyszabású kutatásai keretein belül 8 európai nagyváros (többek között Budapest) több mint nyolcezer lakásáról gyűjtött be adatokat a levegőminőség és az ott élők egészségi állapotainak összefüggéseire vonatkozólag. Az eredmények mindenkit megdöbbentettek, a legveszélyeztetettebb élőhelyeknek ugyanis a penészes lakások bizonyultak. Kiderült, jóval nagyobb kockázata van annak, és jóval több betegséggel van kimutatható összefüggésben az, hogyha egy házon belül él és virul a penész.

  Az adatokból világosan kiolvasható volt a krónikus- és akut légúti panaszok, allergiás problémák, bizonyos szív- és érrendszeri patológiák az ízületi- és csontrendszeri betegségek, a csontritkulás, a depresszió kialakulásának fokozott kockázata. Bizonyos esetekben – a penészmentes otthonokhoz viszonyítva – a betegségek kockázata több mint kétszerese volt, mint a penészmentes otthonokban!

  Bizonyára Ön is egyértelműnek találja, hogy e minden szempontból káros gombafaj ellen meg kell tenni a megfelelő óvintézkedéseket, a legjobb megelőzni a kialakulását (erről hamarosan bővebben olvashat), amennyiben pedig már fennáll a probléma, az otthoni környezet teljes penészmentesítése szükséges. Mielőtt a penész megelőzésére térnénk át, lássunk még egy fontos tényezőt otthonunk optimális kialakítása szempontjából.

  Levegőrétegződés és energiamegtakarítás

  Gondolta volna, hogy lakása szobáiban a levegő folytonosan kering? A hőmérséklet-rétegződés a mikrorészecskéket állandó mozgásban tartja, részben ez az állapot tehető felelőssé az allergiáért is. Amennyiben az ilyen légmozgások mértékét sikerülne minimalizálnia, meglehet, hogy teljesen megszabadulna az efféle gondoktól.

  A levegőrétegződés az oka továbbá annak is, hogy ahhoz, hogy testmagasságban 20-22 fokra melegítse fel az otthoni levegőt, előzetesen 26-28 fokos hőmérsékletet kell elérnie a helység legfelső légrétegében. Mi az oka a jelenségnek?

  A fizika tudománya adja meg nekünk a helyes választ. Köztudott, hogy adott helységben a padló és a plafon közelében mérhető hőmérséklet nagyban különböznek egymástól, ugyanis a melegebb levegő felfelé áramlik, a hidegebb pedig ezzel ellentétes irányban, lefelé. Ezen az elven üzemelnek a radiátorok is, és így képződnek a szobában különböző hőmérsékletű légrétegek.

  Tapasztalt már olyat otthonában, hogy míg a lába fázott, az arcán (fejmagasságban) meleget érzett? Feltehetően nem a vérkeringése működött rosszul.

  Az ilyen levegőrétegződések télen jelentősen gátolják energiamegtakarítása mértékét. Ez nyilvánvaló, hiszen jóval több fűtési energiát kell felhasználnia a háztartásában ahhoz, hogy adott helységben – ahol Ön a mindennapjai során tartózkodik – optimális, meleg hőmérsékletet érjen el, annál, mintha a tárgyalt levegőrétegződés egyáltalán nem alakulna ki. A jó hír az, hogy e nemkívánatos jelenség nagymértékben lecsökkenthető a ThermoShield beltéri hőszigetelő festék nyújtotta hővédelemmel, azaz a hőpajzs használatával.

  Eszébe jutott volna korábban, hogy ilyen sok problémával kerülhet szembe, hogyha nem teszi meg a megfelelő óvintézkedéseket?

  Létezik valódi megoldás?

  A ThermoShield beltéri hőszigetelő festékbevonatnak hála töredékére csökkentheti energiafelhasználása költségeit, egyetlen elegáns megoldási módot választva. A házfalak nem lesznek nedvesek, ezáltal megkíméli otthonát a nemkívánatos hőveszteségek legnagyobb részétől. Nyáron kellemesen hűvös klíma, télen pedig jólesően meleg szobák várnak majd Önre, mikor hazatér – erre képes a ThermoShield klímafestéke.

  A ThermoShield beltéri hőszigetelő festék egy speciális páraszabályozó rendszerként is funkcionál, amelynek révén otthonában a levegő páratartalma nem emelkedik tovább az ideális szintről a nemkívánatos mértékig. Jóleső klíma fogadja Önt mind a hideg, mind a meleg évszakokban. A festékbevonat egyik különlegessége, hogy mintegy bónuszként szabályozza otthona klímáját. Sikeres hőszigetelés, komfortos klíma, növekvő energiamegtakarítás.

  A festékbevonat nem engedi, hogy a levegő korábban említett rétegződése kialakuljon, illetve csak elenyésző mértékben, úgy, hogy csak 1-2 foknyi különbség legyen a plafonnál és a padlónál mérhető levegő hőmérséklete között.

  ThermoShield Interiur- 30% fűtés!

  thermoshield-belteri-falfestekÖn számára is fontos, hogy mikor munka után hazaér, otthonában egy komfortos, kellemes környezet várja, ahol igazán el tudja engedni magát? Mit gondol, nem rontja ezt az idilli képet a sarkokból visszanéző fekete penészfoltok, a dohos levegőjű szobák, a házon belüli kibírhatatlan hőség nyáron, vagy éppen a hideg, hűvös klíma télen?
  Tudja meg mennyibe kerül, MOST>>

  Egy elegáns megoldással megszabadulhat a hőhidak és a penész kialakulásának fenyegetésétől. Nem kell tovább félnie a penész káros élettani hatásaitól.

  Minden megváltozik egy szempillantás alatt, hogyha a ThermoShield beltéri hőszigetelő festék mellett dönt. Többé nem kell idegeskednie a csillagászati méreteket öltő fűtésszámlák miatt, nem fog tovább bosszankodni azon, hogy az emelkedett páratartalom károsítja a falszerkezetet, bútorait, használati- és dísztárgyait. Vége azoknak az időknek, mikor a lába fázik, holott az arca pedig majd megsül a forróságtól. Búcsút mondhat a hőhidaknak, és a penész miatti elkeseredettségének. Biztos lehet benne, hogy családja, gyermekei egészséges környezetben töltik el az időt otthon, nem kell többé sok-sok ezer forintot költenie a gyógyszerekre, és a patikában való sorban állástól is megkímélheti magát.

  Valószínűleg azt gondolja, hogy az eddig felsorolt számos különböző probléma megoldásához biztosan szintén több, egymástól különböző technika alkalmazása szükséges. Persze, ez is egy alternatíva.

  Mi lesz, nekivág a küzdelemnek, vagy előbb szívesebben átgondolná az egészet?

  verusszobA száraz falak eléréséhez több különböző falszárítási technika áll rendelkezésére. Bizonyos elektrotechnikai készülékek segítségével optimalizálhatja a páratartalmat. A legtöbb esetben tanácsos egy klímaberendezést használnia, amely egyaránt képes a levegő hűvösebbé tételére, és párátlanítására is. Hogyha az elérni kívánt páratartalmat pontosan szeretné meghatározni, akkor nem árt alkalmaznia még egy párologtató-gépet is, amely elég professzionális a levegőminőség diagnosztizálásához, hogy aztán a mért eredmény tükrében párásítsa a szoba légkörét. Az ilyesfajta gépek beszerzése során viszont sok mindenre oda kell figyelnünk, és elég sok pénzbe kerülnek, főleg, hogyha még az üzemeltetéshez szükséges energiamennyiséget is számba vesszük.

  A készülék helyigényéről meg még nem is szóltunk, és arról a kellemetlen tényről sem, hogy a hőhidak és a penész kialakulásának problémáját még ezzel sem orvosoltuk, se az egy szobán belül egyenletes hőelosztást. Célszerű tehát továbbhaladnia.

  Egy adott épület utólagos homlokzatszigetelésre ideális megoldás lehet arra, hogy megszüntessük a már meglévő hőhidakat, illetve csökkentsük azok mértékét. Bár tekintetbe véve e munkálat magas költségigényét, és a homlokzat esetleges utólagos megbontásának szükségességét, nem biztos, hogy megéri e mellett az alternatíva mellett döntenünk.

  A házban található penésszel való leszámolás már egyszerűbb hadműveletnek látszik – már ami az első pillantást illeti. Manapság számos opció közül választhatunk, azonban egy dolog sajnos mindegyikükben közös: mégpedig az, hogy a kezelés vegyszerek használatán alapul. E szintetikus vegyi anyagok beleivódnak a falba, és ott fejtik ki spóra- és gombaölő hatásukat mindaddig, amíg teljesen el nem párolognak a falból. Ha eddig a penész káros egészségügyi hatásai nyugtalanították, akkor biztos nem szívelné azt sem, hogyha a későbbiekben egészségre ártalmas szintetikus vegyszerek párolognának ki a falakból.

  Mit gondol, érdemes? És a teljes problémát még mindig nem sikerült megoldania, csak egy részét, ami után jöhet a következő részprobléma, és így tovább… Egészen addig, amíg  nem sikerül megszüntetnie magát azt a forrást, ahonnan a gondok fakadnak, a felszíni tünetek kezelése helyett. Más kérdés, hogy nem mindig lehet tudni rögtön, hogy a penész honnan származik, illetve mi okozza azt. Van, hogy nem marad más hátra, mint találgatni.

  A levegőrétegződés jelenségéből származó hátrányok kiküszöbölésére pedig még nem találták meg a legideálisabb (eredményes és költséghatékony) megoldást. Több féle fűtésrendszer egyidejű használata esetenként meghozhatja a várt eredményt, ebben az esetben azonban szó sincs arról, hogy energiatakarékosak vagyunk.

  Az eddig vázolt lehetőségek kivétel nélkül rengeteg pluszmunkát és utánajárást kívánnak meg az átlagembertől, no és persze a műszaki berendezések üzemeltetése és karbantartása sem egy leányálom, a szintetikus vegyszereket pedig nem elég egyszer használni, hanem folyamatosan dolgozni kell velük. Fokozott figyelmet, rendszeres készültséget és állandó pénzügyi megterhelést jelent.

  • Vajon jól járna azzal, ha négy-öt elektrotechnikai berendezés használatát el kellene sajátítania, és folyamatosan figyelnie kellene arra, hogy hibamentesen funkcionálnak-e?
  • Ahhoz is hozzá akar szokni, hogy különböző vegyszerekkel telítődött az otthoni levegő?

  Vajon mivel lehetne az eddig tárgyalt problémákat elegánsan, egy csapásra megoldani?

  A ThermoShield beltéri hőszigetelő festékbevonat alkalmazásával elfeledhet minden gondot, megszabadulhat problémáitól! Ez a speciális anyagszerkezetű festék csodával határos módon félresöpört minden akadályt, amely akadályozza, hogy otthonának komfortos klímája legyen. Minden bonyolítás nélkül egyszerűen felviszi otthona falaira, és már a célegyenesben is van. Kíváncsi rá, mi a titka, hogy pontosan hogyan működik a ThermoShield klímafesték?

  A siker abban rejlik, hogy a ThermoShield beltéri hőszigetelő festék szabad szemmel észrevehetetlen, apró kerámiagömbök millióit tartalmazza, ezek pedig egy páratlan kvalitású, különleges kötőanyagban találhatóak, egyenletes eloszlásban. Az apró kerámiagömböcskék visszaverik azokat a hősugarakat, amelyek a lakás belsejéből (a ház fűtésrendszeréből) érkeznek, ezzel gyors hőelosztást biztosít, illetve visszaveri a hősugarakat, ennél fogva segít a meleget benntartani. Segítségével sokkal gyorsabban melegszenek át az egyes szobák. Mindezeket nevezzük összefoglaló néven a klímafesték hőpajzshatásának.

  A festékbevonatot elég már 0,3 milliméter vastagságban felvinni a falakra ahhoz, hogy elképesztő tulajdonságait kifejtse. Rendkívül hamar megszárad, oldószert nem tartalmaz. Nem kell tartani attól, hogy utólag káros anyagokat párologtat ki, amelyek veszélyeztetik Ön és családja egészségi állapotát.

  A hőpajzs festék a nyári hőségben is kényezteti Önt, mivel nagy belső felülettel rendelkezik, amely magába zárja a levegő túlzott mértékű páratartalmát. Pontosan ezért, mivel páraszabályozó rendszerként is funkcionál, kellemes klímát eredményez a házon belül – ezért nevezzük klímafestéknek is.

  A ThermoShield beltéri hőszigetelő festék meggátolja azt is, hogy a házon belül hőhidak alakuljanak ki. A mikronméretű kerámiagömböcskék hatékonyan elvezetik, és egyenletes arányban oszlatják el mindazt a hőt, ami a fal felületén létrejön, így optimalizálja a szobák sarkaiban mérhető hőmérséklet-különbséget is. A festék alkalmazása után a belső falfelületek hőmérséklete 3-5 ºC fokkal emelkednek majd.

  Az emelkedett hőmérsékletű falfelületek már nem válnak harmatpontokká, nem fog rajtuk lecsapódni a pára, ezért nem tud kialakulni illetve elszaporodni a penész, mivel az így létrejövő körülmények nem kínálnak ideális életteret számára.

  Azáltal, hogy a levegő páratartalma ideálissá válik, nem csak a hőhidak szűnnek meg, hanem a penészedés kockázata is. Esélytelen lesz megtelepedniük a penészgombáknak, mivel a ThermoShield beltéri hőszigetelő festék lehetetlenné teszi, hogy a számukra megfelelő táptalaj kialakulhasson.

  A ThermoShield beltéri hőszigetelő festék kiszínezi hétköznapjait – rengeteg színárnyalatban létezik. A ThermoShield termékek tartósan tündöklővé varázsolják az egész házat, mivel a festékek speciális összetevőinek köszönhetően színtartóak, nem kell tartania attól, hogy gyorsan kifakulnak. A páratlan színtartó tulajdonságuk révén a falfelületeket még évek múltán is lehet javítani, méghozzá úgy, hogy maga a javítás szabad szemmel szinte észrevehetetlen lesz.

  Azzal, hogy a ThermoShield beltéri hőszigetelő festékkel színezi ki hétköznapjait, jelentős energiamegtakarítást is el fog érni. És ez még nem minden.

  A ThermoShield beltéri hőszigetelő festék 3 in(gyen berendezés az) 1-ben

  1. A klímafesték ellátja a klímaberendezés funkcióját

  Hála speciális kötőanyagának, a ThermoShield  beltéri hőszigetelő festékbevonat elnyeli a levegő nedvességtartalmát, majd amikor arra van szükség, kiereszti magából. Mivel a párolgás a környezetétől hőt von el, ez azt is jelenti, hogy lehűti a lakás levegőjét, vagyis jóleső hőérzetet  nyújt a lakók számára. Nem is gondolná, milyen nagy mértékű az a pozitív hatás, amivel a kerámiagömbök hőeloszlató hatásuk révén javítják a belső légtér minőségét.

  A Spanyolországban található Murcia település egy golfpályáján 200 házat kezeltek a ThermoShield beltéri hőszigetelő festékkel. A pozitív hatások 8 évre garantáltak.

  Arról, hogy a klímafesték nem pusztán a társasházak lakóinak és a háztulajdonosok számára hasznos, tanúskodik a következő beszámoló, amely az egyik legjelentősebb spanyolországi befektető-társaságtól származik:

  „3,6 millió négyzetméter nagyságú területen létrehoztunk egy Key Group nevű luxusfalut, amely Murcia központjához képest 10 percre van autóval, a strandtól pedig körülbelül 15 percnyire. Magát a falut egy andalúziai hegylánc és a tenger fogja közre, kaktuszok, pálmafák díszítik, építettünk egy huszonhét lukkal rendelkező golfpályát is.

  A tervezés folyamán természetesen tekintetbe vettük a helyi időjárási viszonyokat is, fokozottan ügyelni akartunk a megfelelő építőanyagok kiválasztására, ezért sokat keresgéltünk. Miközben különböző lehetséges építőanyagok után kutattunk, rátaláltunk az újdonságként számon tartott ThermoShield  beltéri hőszigetelő festékre is.

  A legelső épület, és a benne kialakított lakások megépítésekor már ThermoShield festékbevonatokat alkalmaztunk, kültéri és beltéri festésnél is. A siker nem maradt el. A ThermoShield kül- és beltéri hőszigetelő festékkel kialakított ház légköre sokkal kellemesebb, hűvösebb volt mint azoké a házaké, amelyeket hagyományos festékkel vontunk be – ezért a ThermoShieldel  kezelt házak esetén még klímaberendezést sem kellett használnunk. Mára már teljesen mértékben megbízunk a ThermoShield hőszigetelő festékeiben, 8 év alatt összesen 200 házon alkalmaztuk, és sohasem csalódtunk benne.

  E levél megírásával egyrészt köszönetünket szeretnénk tolmácsolni, másrészt pedig elégedettségünknek szeretnénk hangot adni. A ThermoShield termékeket természetesen a jövőbeni beruházásaink során is (csak hogy párat említsek: Granada, Mallorca, Madrid) alkalmazni kívánjuk, mivel ennél hatékonyabb és sokrétűbb festékbevonattal még nem volt találkoztunk.”

  2. A hőpajzs kiváló hősugárzó hatással rendelkezik

  A Thermokeramikus beltéri hőszigetelő festékben található vákuumzárású kerámia gömböcskék számottevő belső felülettel rendelkeznek. A fűtési szezonokban képesek egyenletesen eloszlatni a házban a hőmérsékletet, bármilyen fűtőrendszer is termeli azt. Ezáltal a festékkel bevont szobák sokkal hamarabb melegszenek fel, és hőeloszlásuk is optimálisabb. A hősugarak energiája – amelyet a bevonat kerámiagömb alkotórészei visszavernek – közvetlenül a testbe kerül. Sokkal kellemesebb hőérzet uralkodik a ház helységeiben, ráadásul mindehhez lényegesen kevesebb, akár 30%-al kevesebb fűtési energiára van szükség.

  Hogyan szól erről egy elégedett ThermoShield hőpajzs felhasználó?

  „Eleinte nem hittem benne, de aztán mégiscsak adtam egy lehetőséget a ThermoShield beltéri hőszigetelő festéknek, hátha beváltja mindazokat az ígéreteket, amiket hallottam róla. Most az egész 64 négyzetméteres lakás be van vonva belülről a ThermoShield hőszigetelő festékkel, immár egy hónapja.

  Decemberben, az ünnepek idején lettem rá figyelmes, hogy túl magas hőmérsékletet eredményez az, hogyha a termosztátot az eddig szokásos fokozatra állítom be. Legalább egy fokozattal lejjebb veszem a fűtést most már mindig, úgy érzem jól magam.

  Ez viszont remek hír, mivel kevesebbet kell költenem fűtésre, és amúgy is az energiamegtakarítás híve vagyok. Annak örülök még nagyon, hogy sokkal egyenletesebb a hőmérséklet a lakásban, így a konyhában teljesen ki is kapcsolhattam a fűtést, és így is jóleső meleg van ott.

  Pontosan tudom, miről beszélek, hiszen jómagam is központifűtés-szerelő vagyok, és azt mondom, a Thermokeramikus beltéri hőszigetelő festék megéri!”

  Konrad Wilhelm

  3. A Thermokeramikus beltéri hőszigetelő festék szabályozza a lakás páratartalmát

  A beltéri hőszigetelő festékbevonat sikerének egyik titka a speciális kötőanyag, amelyet tartalmaz. E kötőanyag pórusai képesek arra, hogy kitáguljanak akkor, amikor a falat belülről nedvesség éri, és magába zárja a párát. Később, hogyha a külső páratartalom adott mértékűre csökken, akkor a korábban csapdába ejtett nedvességet kibocsájtja magával, ezzel szabályozva a szoba levegőjének páratartalmát. Kutatási eredmények tanúskodnak róla, hogy a ThermoShield beltéri hőszigetelő bevonat alkalmas arra, hogy kifogástalanul szabályozza a levegő nedvességtartalmát, úgy, hogy az mindig körülbelül 55% legyen.

  A következő sorokban az antwerpeni Benton Höfstadter beszámolója a ThermoShield beltéri hőszigetelő festékről:

  Az otthonunkban átélt ThermoShield élményt követően további két irodát is kezeltünk a festékbevonattal, és a műszerekkel végzett vizsgálati eredmények is igazolják, hogy jól döntöttünk.

  Régebben ugyanis a belső páratartalom 67%, a közvetlenül a padló felett mért falhőmérséklet 16,2 fok, a plafon alatti falrész hőmérséklete pedig 19,2 fok volt. A ThermoShield festékbevonattal már egy rétegben alkalmazva is remek eredményt értünk el.

  5 nappal azután, hogy a festéket felvittük a falakra, már mérhető volt a különbség. A levegő páratartalma 53%, a közvetlenül a padló felett mérhető falhőmérséklet 18,7 fok, a plafon alatti falrész pedig 19,5 fokos lett.

  Most irigykednek azok a dolgozóink, akik a szemközti irodánkba vannak beosztva, ugyanis azt még nem újítottuk fel, és sokkal kellemetlenebb a klíma. Nekünk a ThermoShield beltéri hőszigetelő festék bevált!

  Benton Höfstadter

  +1 Bónusz: A beltéri hőszigetelő festék falszárító képessége

  A ThermoShield  beltéri hőszigetelő festékbevonat olyan gyantát tartalmaz, amelynek köszönhetően egy rendkívül speciális, féligáteresztő membránként funkcionál. Ez annyit tesz, hogy meggátolja a kívülről érkező nedvesség falazatba kerülését, ellenben képes a már benne lévő nedvességtől megszabadítani úgy, hogy szivattyúhoz hasonló működésével kiszárítja a falat. Így növeli a fal hőszigetelési hatékonyságát, és minimalizálja egyszersmind a fűtésszámlák mértékét is, azaz hatalmas energiamegtakarítást eredményez!

  Döntsön Ön is e hatékony technika mellett, mivel a ThermoShield beltéri hőszigetelő festékhez hasonlót nem találhat az egész festékpiacon. Azért olyan egyedülálló, mert egyszerre képes…

  1. …akár 30%-os energiamegtakarításhoz juttatni Önt
  2. …megszabadítani Önt az átnedvesedett falak miatti hatalmas hőveszteségtől
  3. …csökkenteni a levegő túl magas páratartalmát, klímaberendezéshez hasonlóan szabályozni a belső levegő nedvességtartalmának mértékét
  4. …felszámolni a hőhídakat, és azok nemkívánatos hatásait
  5. …egyenletes hőeloszlást biztosítani otthonában, így felszámolni a levegőrétegződés jelenségéből fakadó többletenergia-felhasználást
  6. …győzelemre vezetni Önt a penész ellen folytatott küzdelemben
  7. …tiszta és egészséges légkört teremteni otthonában, meggátolva ezzel a különböző allergiák kialakulását

   

  A klímafestékhez fogható hőszigetelő festékbevonatot nem talál másutt, széles e világon!

  Egyedülálló tulajdonságaival messze túlszárnyalja az összes vetélytársát.

  A ThermoShield festékek páratlanul kedvező tulajdonságai már ügyfelek ezreinek teszik élvezetesebbé hétköznapjait, akkor is, ha csak Európát vesszük! Családokat, magánszemélyeket, vállalatokat szabadított meg igazán bosszantó, megoldhatatlannak tűnő problémáiktól.

  „Ez mind nagyon szép és jó, de a gyakorlatban biztos bonyolult előkészületek szükségesek, és a festék megfelelő használatához pedig komoly szaktudás szükséges.”

  Tévedés! A ThermoShield beltéri hőszigetelő festék felhordásához semmilyen különleges szakmai előképzettségre nincsen szükség, a festék felvitele egyszerűen ecsettel, szórópisztollyal, vagy hengerrel kivitelezhető, persze ha szeretne, akkor szakemberhez is fordulhat. De elvégezheti a festést barátaival is, egy családiasan vidám laza hétvégi szalonnasütés keretében. A ThermoShield beltéri hőszigetelő festéket pontosan úgy kell alkalmazni, mint bármilyen más hagyományos festéket.

  Lehet, hogy azt gondolja most, mindaz amit elmondtunk túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Válaszként csak biztosíthatjuk Önt, hogy mikor megismerkedtünk a festékkel, mi is pontosan így reagáltunk rá.

  Bennünket első ízben a már meglévő kutatások, majd saját kísérleteink, azóta pedig az elégedett ügyfeleink győznek meg hétről-hétre a ThermoShield kültéri hőszigetelő festék hatékonyságával kapcsolatban.

   ”Nem könnyű elhinni, hogy egy festék majdnem mindenre képes.”

  Ismerős, és teljesen érthető ez a kezdeti szkepticizmus, viszont érdemes tekintetbe venni a következőket: A ThermoShield beltéri hőszigetelő festék nem egy szimpla festékbevonat, annak ellenére, hogy felhordás és színezhetősége éppen olyan, mint a hagyományos festékeknek. Ez viszont egy speciális hőszigetelő bevonat, amit nem csak abból az okból fakadóan fejlesztettek ki, hogy a lakásokat szebbé változtassák. A NASA szakemberei hat hosszú évet töltöttek a bevonat fejlesztésével, azért, hogy az eredmény egy olyan festékréteg legyen, amely ténylegesen energiamegtakarítást eredményez, tehát a környezetszennyezés mérsékeléséhez vezet.

  Képzelje csak el, hogyha az emberek éves szintű fűtőolaj-felhasználása 30%-al kevesebb lenne, azaz ennyivel kevesebbet égetnének el, akkor vajon hány millió (!) tonna széndioxiddal kerülne kevesebb a bolygónk légterébe…Persze az is fontos tényező, hogy a festékbevonattal Ön a saját és családja életminőségét képes jobbá tenni.

  Rendben, viszont a falak koszolódnak, a gyerekek összepiszkolják és így tovább, a falakat évente újrafesteni ezzel a festékkel pedig túl drága volna.

  Ez részben igaz, a ThermoShield beltéri hőszigetelő festék többe kerül, mint a szokványos diszperziós festékek, de nem csak az ár színvonalában, hanem a festék minőségének színvonalában is jelentős különbség van! Attól meg egyáltalán nem kell félnie, hogy a falak összepiszkolódása miatt újra kell majd festenie az egészet, mivel ez a speciális bevonat – különleges összetevőinek köszönhetően – gond nélkül tisztítható. A festékkel kezelt falfelület dörzsálló, így a felületet ért szennyeződések egy nedves ronggyal könnyedén letisztíthatóak. Tehát nem kell pár évente újból és újból elvégeznie a festést.

  Nyilván sokakban még mindig kételyek találhatóak a ThermoShield hőszigetelő festékekkel kapcsolatban, de nincs is ezzel gond. Mi azokhoz szólunk, akik tisztában vannak vele, hogy a fokozódó ütemű technikai fejlődés korszakában – napjainkban – olyan dolgokat hoznak létre a szakemberek, amelyek ténylegesen kimagasló teljesítmény nyújtására képesek.

  Ön sejtette volna egy bő évtizeddel ezelőtt, hogy olyan telefonja lesz majd, amely hordozható, kedvére készíthet fényképeket, sőt, még internetezhet is vele? Vagy nézzük magát az Internetet, aminek segítségével ezt a weboldalt böngészi éppen. Gondolta volna Öt-hat évvel ezelőtt, hogy egyetlen számítógéppel majdnem minden olyan információhoz hozzá fog tudni férni, amihez csak akar?

  És ki gondolná, hogy még van tovább is?

  Amennyiben a ThermoShield  beltéri hőszigetelő festék mellett dönt, megnyugodhat, hogy legalább 10 évig nem kell majd bajlódnia otthona falainak újrafestésével. Mindezt azért, mivel a klímafestékkel bevont szobák hosszú ideig olyan külsőt kölcsönöznek otthonának, mintha frissen volna festve…

  Mivel:

  1. A festék speciális összetevői (a kerámiagömbök és a csúcstechnológiájú kötőanyag) együttesen kitűnő ellenálló-, illetve remek dörzsálló-képességgel látják el a kezelt falfelületet.
  2. Ellentétben más festékbevonatokkal, a ThermoShield beltéri hőszigetelő festék nem fog n statikusan feltöltődni, így a szmog, a nikotin és az egyéb szennyeződések kevésbé képesek majd lerakódni a szobák falaira.
  3. Az a kevés lerakódás, ami esetlegesen mégis keletkezik, nem fog kémiailag kötődni a bevonathoz, ezért tisztítószerrel és vízzel könnyen megszabadulhat tőle.
  4. Rendkívüli alapanyagai révén a ThermoShield beltéri hőszigetelő festék kiugró rugalmassággal rendelkezik, amely tulajdonságát extrém hidegben és extrém melegben egyaránt megőrzi.
  5. Csúcsminőségű pigmentjei révén ellenállónak bizonyul a káros napsugarakkal szemben, így nem fog kifakulni, kiváló színtartóssággal rendelkezik. Ha a fal bárhol sérül, ki lehet javítani úgy, hogy annak ne maradjon szabad szemmel észrevehető nyoma.

  Akarhat-e az ember ennél többet?

  Otthona penészmentes hőszigeteléséért, a beltéri légkör egészségesebbé és komfortosabbá tételéért válassza Ön is a ThermoShield beltéri hőszigetelő festéket!

  Kérjen árajánlatot most!

  Vegye meg nálunk az eredeti ThermoShield hőszigetelő bevonatot; kivitelezésre akár 30% kedvezményt adunk. Keressen minket MOST!

   Név (kötelező)

   Telefonszám (kötelező)

   Email cím (kötelező)

   Tárgy

   Üzenet

   Mobil: 06 (20) 466 5339 

   ThermoShield főoldalra vissza >>