Ajánlat kérése

Gondolta volna, hogy otthona falainak nedvességtartalma öt olyan problémát okoz, amelyek észrevétlenül emelik ki a pénzt az Ön zsebéből?

Garay tér 2011 026Köztudott, hogy Magyarországon rengeteg az elégtelen vízszigeteléssel, hőszigeteléssel rendelkező otthon. Ország szinten évi sokmilliárd forintot pazarolunk fűtésre, pedig ha kicsit odafigyelnénk házaink megfelelő szigetelésére, akár 30%-ot is megspórolhatnánk fűtésszámláink összegéből.

Ön tudta, hogy a lakóhelye házfalaiban található nedvesség olyan problémák forrása, amelyek  észrevétlenül ugyan, de rengeteg pénzébe kerülnek?

Ugyanez igaz a meleg évszakkal kapcsolatban is: megfelelő figyelem és időráfordítással jelentős mennyiségű energiát takaríthatnánk meg. Persze a leghatékonyabb gyógyír a problémára az volna, hogyha azt sikerülne elérni, hogy se a téli hideg, se a nyári hőség ne jusson be a lakások belső területeire. Valóban ennyire távoli, elérhetetlen e vágyott cél, vagy az is lehet, hogy a megoldás csupán karnyújtásnyira van? A helyzet szerencsére maradéktalanul orvosolható kerámia hőpajzsos hőszigetelő bevonat alkalmazásával.

A hőpajzsul szolgáló ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festéket a NASA fejlesztette, hogy igazán hatékony, professzionális szintű homlokzati hőszigetelést lehetővé tévő bevonathoz jusson…

 1. A ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festék véget vet a felesleges fűtésszámla-kiadásoknak, eléri azt, hogy a ház falaiban található nedvesség ne csökkentse tovább otthona hőszigetelésének hatékonyságát.
 2. Elősegíti a falszárítást, fokozza az energiamegtakarítása mértékét.
 3. Egy hőpajzshoz hasonlóan megvédi a házat a kinti meleg levegőtől, elejét veszi a lakáson belüli kibírhatatlan forróságnak.
 4.  Segítségével az épület homlokzata éveken át szép, dekoratív marad.

Biztosan Ön is azt szeretné, hogy háza felújításakor már a legelső alkalommal minden optimális legyen, és később szükségtelen legyen kényes utómunkálatokat folytatnia? Remek volna, hogyha kezdettől fogva teljesen biztos lenne abban, hogy minden szükséges dologgal számot vetett, mindent előkészületet gondosan megvalósított amire csak szükség van? Szeretné hogy ne kelljen az elégtelen hőszigetelés miatt csillagászi összegeket költenie a fűtésszámlákra?

Biztosan Ön sem volna boldog attól, hogyha a forró napsütés miatt otthona házfalai teljesen átmelegednének, ezzel kibírhatatlan klímát teremtve a házon belül, ugye? Vagy netán a ház külső felújításának munkálatait, az azzal való felfordulás idejét szeretné kibővíteni legalább a kétszeresére?

„Volt idő, mikor olyan házban laktunk, ahol a hideg évszakban irreálisan sokat fizettünk ki a fűtésszámlákra, nyaranként pedig majd megfulladtunk saját izzadságunkban, annyira nagy volt a hőség a házon belül. Aztán amikor jött a lehetőség, hogy felújítsuk a házfalakat, azt szerettük volna elérni, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást, ezért nagyon sokat keresgéltünk, hogy felmérjük a különböző lehetőségeket.  A rendelkezésünkre álló alternatívákból végül a ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festék mellett döntöttünk, és a siker szerencsére nem maradt el.

Korábban nem gondoltuk volna, hogy pusztán egy kültéri festék segítségével megvalósíthatjuk a kellő mértékű hőszigetelést, ám a NASA szakemberinek fejlesztése, a Thermokeramikus Exterieur festék végül elnyerte bizalmunkat. Mint olyan ember, aki megélt már egykét olyan hónapot a házában, amikor igazán kibírhatatlan volt a hőség belül, szemrebbenés nélkül mondhatom, hogy a választásunk a lehető legjobbnak bizonyult.

Szinte hihetetlen volt, hogy rögtön három nappal a kültéri festékréteg felvitele után 4 fokkal kevesebbet mutatott a hőmérő a lakásban. A beltér klímája összehasonlíthatatlanul jobb lett, mint volt – három nap után! Nagyon boldogok vagyunk, hogy végül a Thermokeramikus Exterieur kültéri hőszigetelő festék mellett döntöttünk.”
Üdvözlettel: Varga Dénes

A hőszigetelés fokozott jelentősége modern korunkban

A jelenkor emberiségének egyik jelentős problémája az energiamegtakarítás kérdése. A különböző fűtőolajak, gázok elégetéséből származó szén-dioxid változatlanul túl nagy mértékben jut a bolygónk légkörébe, így visszaszorítására globális méretű energiamegtakarítási mozgalom is indult. A világ országai folytonosan megújuló törvények, rendeletek formájában igyekszik szabályozni, előírni az épületek megfelelő hőszigetelését.

Önnek is gyakran megfordul a fejében az energiamegtakarítás ügye? A sok – egymással gyakran ellentétes – szakértői vélemények összezavarják, nem tudja, kinek higgyen?

Ön tisztában van vele, hogy a hazánkban leggyakrabban alkalmazott hőszigetelések légmentesen lezárják a házfalak külső felületét, ezáltal pedig a nedvesség nem tud kipárologni belőlük?

Tudományosan megalapozott tény, hogyha a házfalak pusztán 6-7%-nyi nedvességet tartalmaznak, akkor a bekövetkező energiaveszteség akár 50%-os is lehet! A leggyakoribb hőszigetelés fajták csupán mérséklik a hőáram sebességét, viszont nem állítják meg. Ezáltal egy tartósan napos időszakban első körben a szigetelés, ezt követően pedig a házfalak is teljesen átmelegszenek, így rövidesen előáll a házon belüli forróság égető problémája.

Tudna értékelni egy olyan hőszigetelést, amely ki tudja szárítani a házfalait, és meg tudja előzni azt, hogy oda bármilyen nedvesség bekerüljön? Gondolja, hogy már csak egy ilyen hőszigetelő anyag használatával jelentős energiamegtakarítást érhetne el? Ön szerint mennyivel csökkennének költségei, hogyha a nap meleg sugarainak mintegy 80%-a visszaverődne házfalairól, így elő sem fordulhatna, hogy azok túlzott mértékben átmelegedjenek? Ön hogyan reagálna, ha birtokában lenne egy olyan thermokeramikus homlokzati hőszigetelő bevonat, amely az előbb említett előnyöket 15 évig biztosítaná Önnek anélkül, hogy bármi nemű házfelújítást kellene latolgatnia?

Tartson velünk, vegyük szemre együtt, miért volna rendkívül kedvező választás a ThermoShield  Exterieur kültéri hőszigetelő festék Ön számára is!

„Az épületeket a legtöbb hőveszteség illetve nem kívánt hőfelvétel rendszerint a házfalakon keresztül éri. A házon belüli forró klíma mérséklésére gyakorta szokás ventilátort, klímaberendezést használni. Egy légkondíciónáló berendezés azonban gyakran 20-30 ezer forintnyi pluszköltséget jelent egy szezonra nézve. Az sem segít, ha kinyitjuk a ház ablakait, sőt, ezáltal a kint hőség csak még jobban átterjed a házon belülre.

Gondolhatnánk, hogy a hőszigetelés majd megoldja a problémát, erről viszont jó hogyha tudjuk azt, hogy a szigetelés pusztán a hőáramlás lassítására képes, a megállítására nem. A végeredmény ezúttal is: átmelegedett házfalak, amik pont a hőszigetelés miatt csak nagyon lassan tudnak kihűlni.

A legideálisabb megoldás az volna, hogyha valamiképpen sikerülne megelőzni azt, hogy a házfalak egyáltalán átforrósodjanak.”

Részlet egy hőtechnikával foglalkozó szakcikkből

Nyári hővédelem a ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festékkel

GerbeaudKibírhatatlan a hőség a házon belül? Jó volna megúszni egy klímaberendezés beszerzését és üzemeltetését? Netán a meglévő klímaberendezés túl sokba kerül, és örülne neki, ha nem kéne ennyit használnia?

Mikroszkopikusan apró méretű, belül vákuumot tartalmazó kerámiagömböcskék millió alkotják a kerámia hőpajzsot, amely összetevői segítségével képesek visszaverni a napsugarak 80%-át. A gömbhéjba való be- és kilépéskor a hősugarak megtörnek, eredeti pályájuk megváltozik, és nem jutnak el az épületfalakig. Ebből kifolyólag az ezzel a bevonattal ellátott falak nem tudnak felmelegedni, bármilyen erős is legyen a napsütés. Pontosan ezért a hőpajzs bevonat kifogástalanul védi a házak tetejét, a házak homlokzatát.

A ThermoShield kültéri hőszigetelő festék speciális kötőanyagot tartalmaz, amelybe rengeteg apró kerámiagömböcske ágyazódik be, rendkívül figyelemreméltó szolgálatot nyújt: A körülötte lévő levegő nedvességtartalmának egy meghatározott részét minden reggel magába szippantja, majd a meleg napsütésre úgy reagál, hogy kitágítja pólusait, és elpárologtatja a korábban magába zárt nedvességet. Azáltal, hogy a bevonat a párolgással a környezetéből elvonja a hőt, az ilyen hőszigetelés hatékonyan hűti a házfalakat, a háztetőt.

Gondoljon csak bele, milyen volna az, hogyha a Nap melege nem volna képes bejutni a házfalakba, amik ennek folytán nem forrósítanák fel a házon belüli levegőt. Maximális komfortérzettel sziesztázhatna a nagyszobában ebéd után, pont akkor, amikor a házon kívül épp a legnagyobb hőség állapota uralkodna – mindezt azért, mert a házon belül a korábbi klímánál akár 7-8 C°-al is hűvösebb volna a levegő! Elégedetten sóhajtana Ön is, a klímaberendezésével és a pénztárcájával egyetemben, mivel amiről itt most szó van, az egy energiamegtakarítás.

Miután a kültéri hőszigetelő festék felkerül az Ön házára is, végre megnyugodhat és hátradőlhet karosszékében: nem marad más dolga hátra, minthogy az tervezgesse, mire fogja költeni azt a pénzt, ami a csökkent villanyszámlákból kifolyólag az Ön zsebében marad.

Mik az eredményei a ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festékkel kapcsolatos összehasonlító méréseknek?

A vizsgálatot végző szakemberek három darab mintakonténerrel dolgoztak, mindhárom azonos méretű volt, 1,5 m x 1,5 m x 1,5 m élhosszúsággal rendelkeztek. A konténereken belüli hőmérsékletet non-stop mérőberendezésekkel figyelték, a 11 és 15 óra között, a legforróbb napszakban 34 C°-os külső hőmérsékletet is regisztráltak. Az egyik konténer egyáltalán nem rendelkezett hőszigeteléssel, a másik konténert 10 cm vastagságú tető, és 7,5 cm-es falszigeteléssel látták el, míg a harmadik konténert 0,5 mm vastagságban a ThermoShield kültéri hőszigetelő festékbevonattal kezelték.

A kutatási diagramról egyértelműen leolvasható, hogy a déli órákban (a legnagyobb kánikula idején) a leghűvösebb konténer az volt, amelyet a ThermoShield  hőpajzzsal kezeltek, tehát a hőpajzs nyújtja a legjobb hővédelmet. A konténer belső levegője még a külső 34 C°-os forróság ellenére sem melegedett 25 C° fölé!

A kültéri hőszigetelő festék a téli hidegben is hasznunkra válik

Kevesen tudják, hogy a hideg évszak emelkedett fűtésszámláiért legesleginkább a házfalak nedvességtartalma a felelős. A kinti esőzések, havazások által a falakba juthat a nedvesség, de ez az elégtelen szellőzés következtében is megtörténhet belső páravándorlás útján. Még a legkiválóbb hőszigetelésnek is képes keresztbe tenni a falakba jutó pára, mivel 6-7%-nyi nedvesség akár másfélszeresére is növelheti a házfalak hővezetési képességét. Ebből kifolyólag pedig a fűtésből származó hőenergia a külső légtér felé irányozódik és eltávozik, még akkor, hogyha ott homlokzati hőszigeteléssel rendelkezünk, mivel a hőszigetelés csupán a hőáramlás lassítására képes, a megállítására nem. A végeredménytől senki sem lesz boldog.

Egyrészt: hiába a hőszigetelés, nem érjük el vele a kívánt energiamegtakarítást
Másrészt: a vízben található ásványi sók kikristályosodnak a falat borító vakolatban, ami így elkezd leválni
Harmadrészt: a nedvesség a ház belső légtere felé indul el, ennek hatására pedig megindul a penészedés, fokozódhat a páratartalom

Ön szerint megéri az udvart fűteni?.. Amennyiben tett már az optimális hőszigetelés kialakításáért, akkor biztos megelégedve konstatálná azt is, hogyha ez a fűtésszámlák mértékén is megmutatkozna. Ön tudta, hogy pusztán 10%-nyi nedvességtartalom elégséges ahhoz, hogy a házfalai – még akkor is, hogyha rendelkezik homlokzati hőszigeteléssel – az udvara „fűtőtestévé” változzanak? Gondolta volna, hogy ahhoz, hogy egyetlen 1 elvesztett C° visszapótlásához 6%-nyi többletenergia szükségeltetik? Ezek szerint hogyha az Ön házfalain keresztül pusztán 5 C° veszik is el, az már 30% többletenergia-szükséget jelent!

A falszárítás magasiskolája:  amire csak a ThermoShield bevonat:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festékbevonat rendkívüli kötőanyaga féligáteresztő membránként működik, ez pedig egy speciális feladatra teszi alkalmassá: arra, hogy képes legyen szárítani a falakat. Gyantapolimert tartalmaz, amely révén a fal irányából érkező nedvességét magába szívja, és amikor a külső levegő páratartalma meghatározott mértékben csökken, akkor az eddig magában tartalékolt nedvességet kiereszti a külső térbe. A falon kívülről behatolni próbáló nedvesség bekerülését viszont meggátolja. Összességében nézve, olyan mintha a festékbevonat kiszivattyúzná a vizet a házat határoló szerkezetekből, ennek eredményeképp pedig kiszárítja a falakat.

A nagyobb belső felület, melyet a kerámiagömböcskék létrehoznak, illetve a mikrokapillárisok, amelyek maguk között a gömbök között alakulnak ki, mind elősegítik a párolgást, azt tehát, hogy a fal kiszáradjon. Azok a kerámiagömböcskék amelyek belül üresek, az érkező meleg irányít megváltoztatják, tehát eltérítik, illetve kiegyenlítik azok mértékét az egyes felületeken.

Magukért beszélnek a ThermoShield Exterieur hőpajzs eredményei

 1. Sokkal kevesebb fűtési energia is elég lesz ahhoz, hogy a házon belüli kellemes hőmérsékletet megvalósítsuk, mivel hőpajzs optimalizálja a kiszáradt falak hővezetési képességét
 2. A hőpajzs speciális membránhatása a falakban található ásványi sókat a külső felületre hozza, így a vakolat hosszú ideig ép és dekoratív maradhat
 3. Mivel a házfalak jóval kisebb mértékű párát juttatnak vissza a ház belsejébe, kevesebb lesz rá az esély, hogy a penész felüsse fejét a házban (amennyiben elsősorban a penészgátlás és a páraoptimalizálás kérdés izgatja Önt, akkor ThermoShield Interiur beltéri hőszigetelő és penészmentesítő festéket ajánljuk) , és a szobák klímája is jólesőbbé válik
 4. Mivel a hőpajzsban található kerámiagömböcskék képesek visszasugározni az érkező hősugarakat, így több energiát képes megtakarítani, vagyis pénzt is tud spórolni vele

Nem kell többé félnie attól, hogy mennyi lesz a fűtésszámlája! A nedves házfalak ideje lejárt, elég volt a málló vakolat nem éppen szívderítő látványából! A lélegző ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festékbevonat alkalmazásával Ön is könnyedén leszámolhat mindezekkel a kellemetlenségekkel.

A következő érdekfeszítő kutatás, amelyet az Orosz Muzeális Épületekkel foglalkozó nemzeti kutatólaboratóriumban végeztek, egy a ThermoShield kültéri hőszigetelő festékkel, egy szilikon, és egy szilikát bázisú homlokzati bevonattal rendelkező épületet hasonlított össze.

„A ThermoShield kültéri hőszigetelő festékbevonat kimagaslott átlag feletti ellenálló képességével savas, lúgos és vizes környezetben is, továbbá a víz által oldódó sókiválás tűrésének tekintetében is. Mindezek mellett a felület tapadó- és víztaszító képessége megmaradt.

Az általunk vizsgált másik két bevonat jóval csekélyebb ellenállást tanúsított savas környezettel szemben, az anyag kifakult, elkezdett leválni, illetve a sókristályosodást sem tudták értékelhető mértékben megakadályozni.

A kutatásunk során nem vizsgáltuk részletesen az épületek hővédelmét, annyit azonban megállapíthatunk, hogy leggyakrabban az épületek homlokzatainál észlelhető hőmozgások okozták a károsodásokat. Csupán a ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festék bizonyult alkalmasnak arra, hogy elejét vegye az épülethomlokzatok nem kívánt felmelegedésének, illetve téli kihűlésének – ennek oka egyértelműen az, hogy a bevonat alkotóelemeinek fele üveg-kerámia golyókból áll.”

Idézet a Thermokeramikus kültéri hőszigetelő festéket, a szilikon és szilikát alapú homlokzati bevonatokat összehasonlító vizsgálat laboratóriumi kutatóanyagából. 

A NASA szakemberi által kifejlesztett hőszigetelő festék hosszú ideig szükségtelenné teszi az újabb felújításokat

Egyáltalán nem ritka az a nemkívánatos jelenség, hogy a ház homlokzata már röpke pár esztendő leforgása alatt elkoszolódik, megöregszik, és igazán „hervasztó” látvánnyal szolgál. Igazán elkeserítő érzés azzal szembesülni, hogy otthonunk külseje egyre lerobbantabbá válik. Az emberi testben minden sejt teljes mértékben kicserélődik 7 év eltelte alatt, a házunk viszont sajnos képtelen erre, ezért ránk hárul a feladat, hogy gondoskodjunk róla.

Ön milyen időközönként szeretné megismételni a homlokzat-fejújítási munkálatokat? Köztudott, hogy az ilyen alkalmakkor minden a feje tetejére áll, hosszú hetekig hatalmas a felfordulás, rengeteg a kosz mindenhol. Kérdés, hogy meddig hajlandó nézni a lemálló vakolatot, a koszos, kifakult falakat, mikor telik be a pohár? Illetve hányszor szeretné végigélni mindezt egész életét tekintve? Milyennek találna egy olyan homlokzatot, amely legalább 15 évig vadonatújnak látszik, és az öregedés első jele pusztán ez idő eltelte után mutatkoznak rajta?

A ThermoShield kültéri hőszigetelő festék 15 esztendő után is éppen olyan dekoratív és szemet gyönyörködtető, mint újkorában. Onnan fogja tudni, hogy valóban jól döntött, hogy sokkal később lesz majd szükség a homlokzat újbóli felújítására, mint korábban.

A ThermoShield kültéri hőszigetelő festék 7 elképesztő tulajdonsága, amelyeknek biztos hasznát fogja venni

 1. Remek színtartó képesség:
  A ThermoShield hőpajzs speciális összetételének köszönhetően meggátolja a festék gyors kifakulását, és mivel titánium-dioxid, illetve alumínium-trihidrát pigmenteket is tartalmaz, fantasztikusan jó színtartó képességgel is rendelkezik. A fokozott színtartósság eredményeképp a hőpajzzsal kezelt felület hosszú évek múltán is korrigálható, a javítás pedig alig lesz észrevehető.
 2. UV-védelem:
  A hőpajzs kerámiagömb összetevőinek köszönhetően képes a napsugarak legnagyobb részét visszaverni, ezáltal diffúz fénytörést ad a homlokzatnak, amitől az nagyon dekoratív lesz. Hála a az ideális kötőanyagoknak, a homlokzat legalább 15 évig változatlan pompájában tündököl majd.
 3. Tisztaság, tisztíthatóság:
  Eltérően a hagyományos bevonatoktól, a ThermoShield hőpajzzsal nem fordul elő, hogy statikusan feltöltődik, illetve a kerámiagolyók sem alkotnak maradéktalanul sima felületet. Ennélfogva a szmog, a korom és egyéb szennyeződések jóval kevésbé rakódnak le a házfalakra, illetve ami mégis lerakódik, az nem képez a bevonattal szoros kémiai kötést – víz és tisztítószer segítségével gond nélkül eltávolítható. Rendszerint már az alkalmankénti esőzések elvégzik a munka nagy részét, de a hátramaradó tisztítómunkával sem lesz gond, mert a felületek biztonságosan moshatóak, mivel dörzsállóak.
 4. Ellenálló a vegyi anyagokkal szemben:
  A hőszigetelő bevonatban lévő speciális kötőanyagok és a kerámiagömbök együttesen fokozottan ellenállóvá teszik a felületet, valamint dörzsállóvá teszik azt. A környezeti ártalmak (különböző sók, savak, ózon, szmog) sokkal kevésbé képesek káros hatást gyakorolni a falfelületre, mint más bevonatok használatakor.
 5. Védelem a repedezések ellen:
  A csúcsminőségű alapanyagoknak köszönhetően a hőpajzs-bevonat rendkívül rugalmas, a kiváló ellenálló-képességgel együtt pedig megelőzik, illetve csökkentik a repedezés-képződés mértékét, ezáltal lassítja a felület öregedését.
 6. Védelem a penészgombák és az algásodás ellen:
  A ThermoShield kültéri hőszigetelő bevonat elejét veszi a gombák, algák, zuzmók, mohák képződésének, mivel nedvességszabályozó hatása folytán olyan körülményeket teremt, hogy azok ne legyenek megfelelőek „a zöldek” életfeltételei számára. Nincs szükség rá, hogy a felületet e célból további vegyszerekkel kezeljék.
 7. Védelem a nedvességtől, vízállóság:
  A hőpajzs bevonat további kedvező tulajdonsága, hogy megvédi a felületet a nedvességtől, legyen szó jégesőről, hóesésről, vagy egy egyszerű záporról. A festékben található kötőanyag membránhatása meggátolja azt, hogy a kívülről érkező nedvesség képes legyen bekerülni a falakba. A bevonat ezenkívül rendezetlen, nagy belső felülettel rendelkezik, amely elősegíti a falból a nedvesség kapilláris szintű elszállítását is.

A fentiekben kifejtett hét hihetetlen jellemzőjének köszönheti a ThermoShield kültéri hőszigetelő festék azt, hogy képes hatékonyan ellenállni a hazai éghajlatra jellemző nagy hőingadozásnak, az időjárás viszontagságainak, és hosszú éveken át (legalább 15!) szemrevalóvá, széppé teszi otthonunkat.

Képzelje csak el, milyen kellemes érzés az, amikor befejezte háza külső festését, kényelemesen hátradőlhet annak biztos tudatában, hogy most legalább 15 évre elfelejtheti a felújítással járó gondokat! Már emiatt az érzés miatt is érdemes. És mit gondol, mennyi pénzt tudna megtakarítani Önnek a ThermoShield kültéri hőszigetelő festék akkor, hogyha használata által csupán egy házfelújítással kevesebbre lesz szüksége a jövőben! És hogyha kettővel?

„A kutatólaborban végzett vizsgálatok során a szakemberek azt kívánták felmérni, hogy milyen a ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festékbevonat ellenálló-képessége extrémebb, agresszívnek mondható körülmények között, hogyan reagál vegyi és klímahatásokra. A kutatók két jól ismert gyártó termékeivel, egy szilikát és egy szilikon bázisú festékbevonattal mérték össze a ThermoShield  kültéri hőszigetelő festéket.”

„A fokozottan szélsőséges körülményekben folytatott tesztek az mutatták ki, hogy a ThermoShield  kültéri hőszigetelő festék rendkívül ellenálló még az intenzív vegyi behatások esetén is. Azok a felületek, amelyeket a ThermoShield termékével kezeltünk, tartósan destruktív körülmények mellett is megőrizték víztaszító képességüket, és megtartották színüket, tehát esztétikai minőségükön sem esett csorba.

Hasonló eredményekre jutottunk a változó nedvesítés, szélsőséges hőmérsékleti állapotok alatt való teszteléskor is, a ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festék ezek mellett a körülmények között is változatlanul kitűnő ellenálló-képességet tanúsított. Az egyes felületek megőrizték színüket, repedés-képződést sem tapasztaltunk. A ThermoShield Exterieur festék minden szempontból rendkívül tartósnak bizonyult.

Ugyanezek mellett a feltételek mellett a szilikon bevonat sárgára színeződött el, ami fokozódott akkor, hogyha a felületet víz is érte. A három rétegű bevonatnál azt tapasztaltuk, hogy fagy hatására elkezdett leperegni.” 

Idézet a ThermoShield kültéri hőszigetelő festéket, a szilikon és szilikát alapú homlokzati bevonatokat összehasonlító vizsgálat laboratóriumi kutatóanyagából.

Minek vesződnie a legkülönbözőbb technológiákkal, amelyek eredményes alkalmazásához ráadásul rengeteg szakismeret szükséges? Mit gondol, hány különböző terméket kellene beszereznie és tesztelnie, hogy végül nagy nehezen elérje azt a hatást, amit a ThermoShield  kültéri hőszigetelő festék egymaga is megvalósítani képes?

 • Falszárításra alkalmas készülék. Az ilyen berendezéseket arra szokták használni, hogy a falon belül nedvességet kiszárítsák. A készülék árán felül azonban vegye számításba a hozzá szükséges áramhasználat költségeit, és meghibásodás kockázatát.
 • Gomba-, és penészölő vegyszerek. A falak nagyon csúnyára elszíneződhetnek, ráadásul a penészgombák rendkívül kedvezőtlen hatással bírnak az emberi szervezetre nézve.
 • A falak repedezéseinek kijavítására használt anyagok. A nemkívánatos hőmozgások miatt a homlokzatfalak berepedeznek, ezek kijavítására van szükség rájuk.
 • Falfesték. Nyilvánvaló, hogy a dekoratív és esztétikus otthon megteremtéséhez erre is nagy szükség van.

Ön szerint ezek együttesen mennyi pénzt vennének ki a zsebéből?

Egyedül a ThermoShield kültéri hőszigetelő festék képes arra, hogy mindezeket a feladatokat egy személyben lássa el

 1. A forró nyári hőségben idealizálja a ház klímáját
 2. A napsugarak mintegy 85%-át visszaveri
 3. Ellenállónak bizonyul a vegyi anyagokkal szemben
 4. Kiszárítja a házfalakat
 5. Dörzsálló, egyszerűen és hatékonyan tisztítható
 6. A ház belsejéből érkező hőenergiát is visszaveri, télen a meleget benntartja (remek hőszigetelést eredményez!)
 7. Elejét veszi a gombák, algák, a penész kialakulásának és terjedésének
 8.  A fal külső felületére szállítja a sókat
 9. 15 évig szemrevaló külsőt biztosít a háznak
 10. Vízszigetelő képessége révén meggátolja a falak beázását

A NASA által fejlesztett kültéri hőszigetelő festék egyedülálló vonzereje: nincs más olyan bevonat amely kitermeli a beruházás költségé!

„Ez mind nagyon szép és jó, de a gyakorlatban biztos bonyolult előkészületek szükségesek, és a festék megfelelő használatához pedig komoly szaktudás szükséges.”

Mayer cég fstés után 2008 (3)Tévedés! A ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festék felhordásához semmilyen különleges szakmai előképzettségre nincsen szükség, a festék felvitele egyszerűen ecsettel, szórópisztollyal, vagy hengerrel kivitelezhető. Csak akkor kell szakemberhez fordulnia, hogyha nem szívesen tartózkodik a magasban, netán tériszonya van, vagy hasonlók. Igazából könnyedén elvégezheti a festést a barátaival is, egy családiasan vidám laza hétvégi grillezés keretében. A ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festéket pontosan úgy kell alkalmazni, mint bármilyen más hagyományos festéket (a különbség az eredményben mutatkozik majd meg), semmilyen különleges réteg előzetes felvitelére vagy speciális előkészítésre nincs szükség.

Lehet, hogy azt gondolja most, mindaz amit elmondtunk túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Válaszként csak biztosíthatjuk Önt, hogy mikor megismerkedtünk a festékkel, mi is pontosan így reagáltunk rá.

Bennünket első ízben a már meglévő kutatások, majd saját kísérleteink, azóta pedig az elégedett ügyfeleink győznek meg hétről-hétre a ThermoShield Exterieur kültéri hőszigetelő festék hatékonyságával kapcsolatban.

Kérjen árajánlatot most!

Vegye meg nálunk az eredeti ThermoShield hőszigetelő bevonatot; kivitelezésre akár 30% kedvezményt adunk. Keressen minket MOST!

  Név (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Mobil: 06 (20) 466 5339 

  ThermoShield főoldalra vissza >>