Ajánlat kérése

Mi az a 7 hihetetlen tulajdonság, ami a ThermoShield History hőszigetelő bevonatot a muzeális épületek legideálisabb felújítási anyagává teszi?

OLYMPUS DIGITAL CAMERATudta, hogy a műemlékek és a muzeális-jellegű épületek felújítását szigorú törvényi rendeletek szabályozzák? Leggyakrabban az a gond ezeknél az épületeknél, hogy a falak átnedvesednek, a vakolaton belül pedig különböző sófélék csapódnak ki, amelyek károsítják magát a műemléket.

Miért a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék messze a leghatékonyabb eszköz a muzeális épületek felújításához?

Fontos tudni azt a tényt is, hogy a műemlékvédelmet koordináló hivatalok csak rendkívül ritkán hagyják jóvá azt, hogy egy muzeális épület hőszigetelését utólag valósítsák meg (nehogy valami károsodás érje az adott épületet). Ennél fogva ezek az épületek az összes olyan kellemetlen hatást elszenvedik ami a rendszeres hőmérsékletingadozásokból származik, az hőmérsékletingadozásból származó károsodások fokozott mértékben jelentkeznek rajtuk.

Az emberiség régmúlt időszakaiban keletkezett építészeti remekművek megóvása minden településen prioritással rendelkező teendő. A tárgyalt épületek üzemeltetői és lakosai ezzel szemben fölöttébb gyakran kerülnek szembe azzal a problémával, hogy az ilyen házak homlokzatainak kielégítő állapotban való megőrzése fölöttébb nehéz feladat. Annál is inkább, merthogy az OÖH (Országos Örökségvédelmi Hivatal) kritériumai arra vonatkozólag, hogy hogyan és mivel szabad kezelni ezeket a homlokzatokat, rendkívül szigorúak. A műemlékek épsége és szépsége az időjárási viszontagságok romboló hatásai miatt állandó veszélyben és végső soron folyamatos amortizálásban van.

Az épületfalak talaj irányából való, azaz külső benedvesedése hatalmas károkat vonhat maga után, mivel az így működésbe induló folyamat több szinten fejti ki nemkívánatos hatását. Az átnedvesedés akár másfélszeresére növelheti a falak hővezetési képességét, ez pedig ellehetetlenít minden energiamegtakarítást szorgalmazó törekvést. Ebből kifolyólag az épület belső fűtőrendszeréből származó hőenergia kivezetődik a házon kívüli légtér irányába. Utólagos hőszigeteléssel lelassíthatjuk a hőáramlást, de teljesem mértékben megállítani vagy fölszámolni nem tudjuk. A vizesedés beindít egy olyan folyamatot, amelynek során különböző sók válnak ki, gombásodás veheti kezdetét, és a házfalak salétromossá válnak: a vakolat mállani kezd, illetve olyan nagyobb vakolatdarabok is hullani kezdhetnek, amik méretűknél és tömegüknél fogva életveszélyes szituációkat is magukkal hozhatnak. A másik ok, ami miatt a ház homlokzatán repedések jelenhetnek meg, az épület alkotóanyagainak különböző mértékű hőtágulásából fakad. Mindent összevetve, a helyzet nem éppen szívderítő.

Kérdése van? Tegye fel MOST!

  Név (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  Miből származik a legtöbb probléma egy muzeális homlokzattal rendelkező épület esetében?

  1. Az épület fűtéséhez és hűtéséhez szükséges energia nagyon magasra szökik fel.
  2. A ház belső helységeiben kellemetlenné válik a hőmérséklet.
  3. A talajnedvességből különböző ásványi sok kerülnek a falba, majd a vakolat belső felén kikristályosodik, ami folytán repedések jelennek meg és a vakolat elkezd leválni.
  4. A szobák páratartalma magas lesz, a levegő túlzott nedvességtartalmának hatására kezdetét veszi a penészedés folyamata.
  5. A ház külső homlokzata elveszti eredeti színét, kifakul, vagy nagymértékben elszíneződik.
  6. A korábbi pontokból együttesen fakadóan idejekorán házfelújításra lesz szükség, ez viszont rengeteg költséggel jár, az erre fordítható anyagi források viszont szűkösek

  GerbeaudIlyen körülmények mellett az eredetileg szépséges épületek is gyakran lehangoló látványt tudnak nyújtani. Málló falak, gomba borította nyirkos, színét vesztett homlokzat néz vissza a lakókra és vendégeikre. Azoknak, akik muzeális-jellegű lakóházakban élnek, sajnos a legtöbb esetben nap mint nap szembe kell nézniük a dohos, nehéz levegővel, a penészfoltos házfalakkal, a rossz közérzetet okozó klímával.  E lakóházak tulajdonosainak, fenntartóinak pedig a folytonos felújítási gondokkal, esztétikai problémákkal, a lakók rendszeres panaszaival kell számolniuk.

  Az Ön problémája is az, hogy fenn kell tartania egy műemlék-jellegű épületet, ellenben rengeteg karbantartási nehézsége támad? Hogyan érezné magát hogyha rájönne arra a módszerre, amivel egyszer és mindenkorra megszabadulhatna gondjaitól? Milyen varázslatos érzés is volna megélni, hogy végre eloszlanak a viharfelhők, és nem vetik többé árnyékukat a hétköznapokra? Végre eredeti gyönyörűségében tündökölne a homlokzat, nem csak ideig-óráig, hanem tartósan. Igazán jóleső, elégedett érzéssel gondolhatna arra az épületre, amit Önre bíztak, és kényelmesen „bezsebelhetné” a dicsérő, elismerő szavakat az emberektől. „Ez már valami, ez az épület igazán csodás!” E képnek nem kell elérhetetlen vágyálomnak maradnia; az igazság az, hogy akár karnyújtásnyira is lehet, csak tudni kell, hogy merre nyúljon érte az ember. Ebben fogunk Önnek segíteni, mivel

  AThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festéket speciálisan a műemlék-jellegű, muzeális épületek felújítására és védelmére hozták létre

  A kutatók a festékbevonat fejlesztése során egy olyan festék létrehozására törekedtek, amely kifejezetten a muzeális épületekre alkalmazva mérhetetlen előnyökkel ruházza fel falfelületet, és a belső helységek légkörét a lakók illetve látogatók legnagyobb örömére.

  Ön ismer olyan hőszigetelő festéket, amely képes arra, hogy kiszárítsa a falakat? Mi igen! A „lélegző festéket”

  Jó volna végre maga mögött tudnia a nedves falak elszomorító látványát? Torkig van azzal, hogy szüntelenül valami probléma támad az épület homlokzatával? A ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék olyan speciális előnyökhöz juttatja Önt a ház rendben tartásáért való küzdelemben, hogy azon még sok veteránnak tekinthető karbantartónak is leesne az álla.

  A NASA kutatásából származó, csúcstechnológiájú ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festéket sokan a „lélegző festék” névvel is illetik. Ez azért van így, mert a festékbevonat kötőanyaga különleges, mivel képes arra, hogy egy félig-áteresztő membrán módjára működjön, azaz kiszárítsa a kezelt falfelületeket.

  Közelebbről nézve a jelenséget az történik, hogy a festékben lévő gyantapolimer magához vonzza az falazat belseje felől érkező nedvességet, majd pedig később, amikor a külső tér levegőjének nedvességtartalma kevesebb lesz, akkor kiereszti magából oda a belülről felvett párát. Azaz mondhatjuk: „kilélegzi”, amit korábban „belélegzett”. Ebből kifolyólag gyakorlatilag szivattyúhoz hasonlatosan eltávolítja a nedvességet a muzeális épület határoló szerkezeteiből. Effektíve kiszárítja a falazatot.

  A festék kötőanyagába ágyazott apró (belül üres) kerámiagömböcskék pedig nagy felületüknek és az egymás között létesült mikro-kapillárisaiknak köszönhetően pedig elősegítik a nedvesség elpárolgását, a falazat kiszárítását. A kerámiagömbök visszaverik mind a kívülről, mind a belülről érkező hősugarakat is.

  Kérdése van? Tegye fel MOST!

   Név (kötelező)

   Telefonszám (kötelező)

   Email cím (kötelező)

   Tárgy

   Üzenet

   A műemlékvédelmi hőpajzs-technika egyedülálló előnyei:

   • A kiszárított falazat megfelelően fogja vezetni a hőt, ezért sokkal kevesebb pénzt kell majd fűtésre költenie ahhoz, hogy a belső helységekben jóleső meleg fogadja Önt, miután hazatért egy fárasztó munkanap után.
   • A hőszigetelő festék egyedi, membrán-szerű működéséből kifolyólag a falfelület felszínére juttatja a különböző ásványi sókat, így a vakolat hosszú ideig szép lesz, nem kezd el leválni a falról.
   • Mivel a bevonatnak köszönhetően a kezelt falazat sokkal kevésbé juttatja vissza a párát a ház belső helységeibe, ezért sokkal kisebb lesz az esélye annak, hogy a házban felüti a fejét a penész, illetve az egész ház klímája sokkal jobb közérzetet biztosít lakói számára. (Ha mindenek előtt a penész kialakulását szeretné megelőzni a szobák páratartalmának optimalizálásával, úgy a Thermokeramikus beltéri hőszigetelő és penészmentesítő festékünket ajánljuk Önnek.)
   • A felületre felvitt festék (a benne található kerámiagömböknek köszönhetően) képes arra, hogy a házon belülről érkező hősugarakat visszaverje, tehát nem engedi ki a meleget. Ezzel jelentős mennyiségű energiamegtakarítást érhet el, és ebből természetesen anyagi szinten is profitál, hiszen télen jóval kevesebbet kell költenie a fűtésszámlákra.

   Garay tér 2011 026Az alább olvasható egy olyan kutatás kivonata, amelyet (állami finanszírozással) az Orosz Muzeális Épületekkel foglalkozó nemzeti kutatólaboratóriumban végeztek a szakemberek 2007-ben. A vizsgálat során a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék és más, szilikon illetve szilikát alapú hőszigetelő festékbevonatok tulajdonságait  hasonlították össze a kutatók.

   „A szakemberek szerint a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék rendkívül hatékonyan alkalmazható a muzeális épületek esetében. Rengeteg különböző vizsgálatot végeztek szigorú tudományos előírásokat követve, hogy a leglényegesebb szempontokat tekintve közelebbről szemügyre vehessék a különböző bevonat-típusok hatásmechanizmusait, a velük elérhető eredményeket, az egyes bevonatfajták előnyeit és hátrányait. Az összehasonlító vizsgálatban a ThermoShield History  műemlékvédelmi hőszigetelő festék mellett más gyártók szilikát- és szilikon-alapú bevonatai vettek részt.

   A ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék kimagaslott a többi bevonat közül, mind a savas illetve lúgos kémhatású környezettel, mind pedig a sókikristályosodással szemben tanúsított rendkívüli ellenállásával. Ezek az effektusok nem voltak negatív befolyással a felület víztartására, illetve tapadó képességére. A többi tesztelt bevonat esetében kisebb mértékű ellenálló képességet figyeltünk meg, azaz a felület elvesztette eredeti színét, és elkezdett leválni. Ezek a bevonatok a vízoldódó sókiválást sem tűrték annyira jól, ellenben tapadóképességük és vízállóságuk nem romlott akkor sem, mikor erős vegyszereknek tettük ki őket.

   Kutatásunk során nem vizsgáltuk kifejezetten a műemlék-jellegű épületek hővédelmi sajátosságait, viszont azt így is egyértelműen megállapítottuk, hogy az épületekre rendszerint káros hatással bírnak a különböző építőanyagok eltérő hőtágulási tulajdonságaik. A ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék bizonyult csupán eredményesnek abban a tekintetben, hogy a muzeális épületek homlokzatának nemkívánatos hőmérsékletváltoztásait megakadályozza, mivel e festékbevonat összetevőinek felét olyan kerámiagolyócskák képezik, amelyek alkalmasak erre a célra.”

   Kivonat a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festéket szilikon és szilikát alapú homlokzati bevonatokkal összehasonlító kutatás vizsgálati anyagából.

   A ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék a NASA fejlesztései alapján jött létre, íme 7 lélegzetelállító tulajdonsága:

   1. Megóvja a felületet az UV-sugárzással szemben

   A festék különleges, kerámiagömböket tartalmazó összetevőinek köszönhetően képes arra, hogy visszaverje a beérkező napsugarak számottevő hányadát. A felület így olyan diffúz fénytöréssel fog rendelkezni, amiből fakadóan káprázatos színekben fog pompázni. Speciális kötőanyaga pedig rendkívül tartóssá teszi a bevonatot, úgyhogy fellélegezhet, mivel 15 évig biztos nem lesz szüksége arra, hogy újabb házfelújítási munkálatokba bocsátkozzon.

   1. Rendkívüli színtartó képesség

   A Thermokeramikus műemlékvédelmi hőszigetelő festék olyan speciális alkotóelemekkel rendelkezik, amelyek meggátolják azt, hogy idő előtt kifakuljon a kezelt felület. Alumínium-trihidrát és titánium-dioxid pigmenteket tartalmaz, innen ered nem mindennapi, átütő erejű színtartó képessége. A fokozott színtartásnak köszönhetően pedig a kezelt felületet a felhordás után még évekkel is javíthatjuk, méghozzá úgy, hogy a javított területet szabad szemmel majdhogynem lehetetlen legyen megkülönböztetni a fal többi részétől.

   1. „Öntisztítás” az esővíz segítségével

   A hagyományos festékekkel szemben a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festékkel kezelt felület nem fog statikusan feltöltődni, és mivel a kerámiagolyók alkotta felület sem mondható tükörsimának, így sokkal kisebb mértékben tudnak majd a különféle szennyezőanyagok lerakódni a falon. Amennyiben mégis lerakódik valamennyi szennyeződés (korom, szmog, stb), az nem létesít majd a festékbevonattal kémiai kötést, tehát tisztítószerekkel illetve vízzel sima ügy lesz letisztítani. Valószínűleg erre amúgy sem lesz nagy szükség,  ugyanis a lazán lerakodott szennyeződéseket rendszerint egy intenzívebb esővíz is eltávolítja. Mindazonáltal a festékbevonattal kezelt felületek dörzsállóak, tehát manuálisan is nyugodt szívvel tisztíthatóak.

   1. Fokozott ellenállás a vegyi anyagokkal szemben

   A ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék alkotóanyagai, speciális kötőanyaga és a kerámiagömbök remek kombinációt alkotnak: rendkívül ellenállóvá és dörzsállóvá teszik a kezelt felületet, minimalizálva az esélyét annak, hogy a külvilág  bizonyos környezetei hatásai károsíthassák. Egyedülálló védelemmel látja el a különböző sókkal, savakkal, a szmoggal és az ózonnal szemben.

   1. Megóvja a felületet attól, hogy repedezések keletkezzenek rajta

   Csúcsminőségi összetevői hihetetlenül rugalmassá teszik a thermo-keramikus festékbevonatot. Mivel a kezelt felület rendkívül rugalmas, és kiválóan ellenáll, a bevonat akár teljes mértékben meg is előzheti, de mindenesetre minimalizálja a repedezések megjelenését rajta, tehát sokkal hosszabb élettartamra számíthatunk, ha a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festékbevonatot alkalmazzuk.

   1. Meggátolja a felület penészedését és algásodását

   Egyedülálló páratartalom-szabályozó képességének köszönhetően megelőzi a penészgombák, zuzmók, mohák és algák megjelenését, mivel számukra kedvezőtlen életfeltételeket teremt. Nem kell tehát attól tartanunk, hogy a felületen zöldes-feketés foltok jelennek meg, feleslegessé válik, hogy méreganyagokat használjunk megelőzés céljából.

   1. Nem ereszti át a vizet, vízálló

   A Thermokeramikus műemlékvédelmi hőszigetelő festék hihetetlenül hatékony védelmet biztosít a felületnek a jég-, zápor- és hóesések okozta nedvességtől. Csúcsminőségű kötőanyaga membrán-szerű működésének köszönhetően teljes mértékben kizárja a nedvességet, megakadályozza azt, hogy a víz a falazatba kerüljön. A hőszigetelő festékbevonat képes arra is, hogy mikrokapillárisai segítségével mintegy „kiszivattyúzza” a falba került nedvességet, hogy a falazat száraz legyen.

   Az ismertetett 7 lélegzetelállító képessége által a Thermokeramikus műemlékvédelmi hőszigetelő festékkel kezelt felület védelmet élvez a szélsőséges időjárási körülményekkel (csapadék, hőingadozás, páratartalom) szemben, és hosszú ideig garantálja, hogy az épület megőrizze eredeti szépségét.

   Képzelje csak el, milyen felemelő érzés is lesz majd, mikor befejezte a festék felhordását, és kényelmesen hátradőlhet karosszékében – annak biztos tudatában, hogy most hosszú évekig nem lesz szükség arra, hogy megismételje a felújítási munkálatokat. Jóleső elégedettség érzése járja át, mert végre leszámolt mindazokkal a rendszeresen visszatérő kellemetlenségekkel, amik korábban az épület karbantartása során rendszeresen felmerültek. Már csak ezért az érzését is érdemes belevágnia. És azon már gondolkodott, hogy mennyi költségtől kímélné meg a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék, hogyha csak egy épületfelújítással kevesebbel kellene számolni a jövőben? És hogyha kettővel, netán hárommal?

   Mi értelme volna tovább vesződni mindenféle – amúgy is komoly szaktudást igénylő – kétes hatékonyságú módszerekkel? Mit gondol, mennyi terméknek kellene még körültekintően utánajárnia, kipróbálnia ahhoz, hogy végül ezek kombinációival megvalósíthassa azt, amire a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék egymagában is képes?

   Kérdése van? Tegye fel MOST!

    Név (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet

    Szeretne többet tudni a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék működéséről?

    A festékbevonatot a NASA kutatási eredményein alapuló technikával fejlesztették ki, segítségével többszörösére növelheti házfelújítások közötti időszak méretét

    Korántsem számít ritkaságnak, hogy egy ház falai, homlokzata röpke pár esztendő leforgása alatt szennyeződésekkel lesz teli, elhasználódik, és igazán hervasztóan hat mindenkire, aki csak ránéz. Borzalmas érzés azt tapasztalni, hogy egy amúgy gyönyörű épület külseje hanyatlani kezd, és egyre lerobbantabbá válik.

    Ön szerint reálisan nézve hány évente szorul egy muzeális épület külseje felújításra? És Ön milyen időközönként szokott nekivágni ezeknek a munkálatoknak? Jellemzően elnapolja egészen addig, amikor már nincs tovább, amikor már muszáj nekiesni? Nem zavarja, hogy egészen eddig a pontig szembe kell néznie a foszladozó vakolatokkal, a piszkos, színüket vesztett falakkal? Hány alkalommal kíván még életében átesni ezen a herce-hurcán? És hogyan viszonyulna egy olyan megoldáshoz, amivel 15 hosszú évre elfelejthetné ezeket a bosszantó problémákat, hogyha muzeális épülete homlokzata legalább 15 évig úgy nézne ki mint újkorában?

    A ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festékkel a kezelt felület 15 év elteltével is eredeti színeiben pompázik, nem mutatkoznak rajta az öregedés jelei. Sokkal több idő telik el, amíg ismételten szükségessé válik az épület felújítása, mint más bevonatok alkalmazása esetében – innen fogja tudni, hogy a lehető legjobb megoldást választotta!

    A ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festékhez hasonlót biztos nem talál a festékpiacon!

    A bevonat egyedülálló technológiájának köszönhetően párhuzamosan több nélkülözhetetlen feladat elvégzésére képes:

    • A beérkező napsugarak 85%-át visszaveri, ennél fogva a napsugarak nem hevítik fel a házfalakat, illetve nem „szíváka ki” a falak eredeti színét.
    • A tikkasztó nyári hőségben a bevonat „klímafestékként” működik, lehűti a falfelületet, optimalizálja a belső helységek páratartalmát.
    •  A Thermokeramikus műemlékvédelmi hőszigetelő festék speciális kötőanyaga féligáteresztő-membránként funkcionál, így képes arra, hogy kiszárítsa a kezelt falazatot.
    • A bevonat rendkívül ellenálló a különböző vegyi anyagokkal szemben.
    • A műemlékvédelmi festékkel kezelt falfelületek esőzés hatására öntisztulnak, mivel a szennyeződések nem kötődnek kémiailag a felülethez
    • Megakadályozza a zuzmók, gombák, algák kialakulását és elterjedését
    • Hőpajzs hatásának köszönhetően nem engedi, hogy a meleg a házon kívülre szökjön el a falakon keresztül
    • Taszítja a nedvességet, megakadályozza a beázásokat
    • Legalább 15 éven keresztül megőrzi a kezelt felületek szépségét, hogy úgy nézzenek ki, mintha újak lennének.

    A ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festékre költött pénz messzemenően megtérül az évek során

    Ismer még egy olyan festékbevonatot, ami olyan rendkívül hatékony hőszigetelési képességekkel rendelkezik, hogy költségei belátható időn belül (a csökkent energiaszámlák és a megspórolt felújításokból fakadóan) maradéktalanul megtérül?

    „Persze, nagyon vonzó a lehetőség, hogy a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festéket használjam a továbbiakban, de lefogadom, hogy még egy szakembert is ki kell fizetnem a festék bonyolult felhordási technikája miatt…”

    Jó hír, hogy a fenti megállapítás téves! A ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék felhordásához semmilyen speciális szakértelem nem szükséges, a festéket hengerrel, ecsettel, vagy légmentes szórópisztollyal Ön is felviheti a felületre! Rendkívül jól tapad, ezért használhatja a régi festékréteg eltávolítása nélkül is. A ThermoShield History műemlékvédelmi festéket minden tekintetben ugyanúgy kell használni, mint a többi, hagyományos vízalapú festéket.

    Gondolná, hogy ezzel még koránt sem merültek ki a ThermoShield History muzeális festékbevonat előnyei?

    Képzelje el, milyen volna, hogyha a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék még a nyári kánikula kellemetlenségeitől is megkímélné! Most pedig hagy áruljam el, hogy ez nem álom: a bevonat képes arra, hogy megakadályozza azt, hogy kinti meleg levegő egyáltalán az épület belső légkörébe kerüljön. Gondoljon csak bele, milyen mértékben kímélné meg a falakat az, hogyha nem roncsolná őket a jelentéktelennek korántsem tekinthető hőmérsékleti ingadozás? Biztosra veheti, hogy nem jelennének meg rajtuk repedezések.

    A NASA kutatási eredményei alapján kifejlesztett ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék mikroszkopikus méretű légmentes kerámiagömbök millióit tartalmazza, ezáltal válik képessé arra, hogy visszaverje a beérkező napsugarak mintegy 85%-át. Egyedülállóan hatékony hővezetéséből fakadóan pedig teljesen egyenletesen oszlatja el a felületen létrejövő hőenergiát, így gyakorlatilag lehetetlen az, hogy a falak átmelegedjenek. Ezért a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék páratlan hőpajzs tulajdonságaival kifogástalan hővédelmet biztosít az épületeknek.

    A hőpajzs-bevonat speciális kötőanyaga pedig (e kötőanyagba ágyazódik be a rengeteg apró kerámiagömböcske) szintén tartogat kellemes meglepetéseket az Ön számára! Ugyanis minden reggel elnyeli a körülötte lévő levegő nedvességtartalom egy hányadát, amikor pedig erősen tűz rá a nap, akkor kibocsájtja magából. Ezét hívják „lélegző festéknek” is. Az említett párolgás a közvetlen környezetétől hőt von el, tehát a falak körülötti hőmérséklet csökkenni fog, azaz lehűti a szobákat: ezért szokás klímafestéknek is nevezni.

    A kerámiagömbök és a kötőanyag páratlan kombinációja sikeresen meggátolja azt, hogy a homlokzat elemei a hőtágulás során különböző mértékben változtassák térfogatukat, tehát a repedezések megjelenésének veszélye minimalizálódik. (A festékbevonat repedezések keletkezése nélkül hajlítható egy 1 milliméteres tüskén is.)

    Kívánhatna többet egy hőszigetelő festéktől?

    Aligha!

    Döntsön Ön is a ThermoShield History műemlékvédelmi hőszigetelő festék mellett!

    Álljon be azoknak az embereknek a sorába, akiket már nem bosszantanak tovább a rendszeres karbantartási problémák!

    Kérdése van? Tegye fel MOST!

     Név (kötelező)

     Telefonszám (kötelező)

     Email cím (kötelező)

     Tárgy

     Üzenet