Ajánlat kérése

Tetőtéri helyiségeiben állandó küzdelmet folytat a nyári forrósággal? Már nem lát semmi reményt, hogy ez jobb lesz?

Pár hete egy vonatkozó online fórumon volt szerencsém olvasni egy friss házaspár panaszait, nevezetesen, hogy mivel tetőtérben laknak, gyakran meggyűlik a bajuk a hatalmas hőséggel.

A forgalmazó egyedülálló módon 2 év garanciát vállal a termékére.

Elviselhetetlen a nyári hőség háza tetőtéri szobáiban? Tanácstalan, mitévő legyen?

Egy másik hozzászólásban egy kétgyermekes családanya panaszkodott, mennyire megviselik az éjszakák ugyancsak a nagy meleg miatt, mivel a férjével a hálószobájukat az emeletre rendezték be. Napközben a tető alatti légréteg felmelegszik, és mivel a tetőt betoncserepek fedik, amelyek nagyon nehezen hűlnek le, kilátástalannak érzi a harcot, hogy megszabaduljon ettől a nagy melegtől.

Pár hozzászólással alább egy úriember a nagy téli hidegekre panaszkodott, szintén egy tetőtéri szobára vonatkozólag. Teljes mértékben megértettem őket, hogy nehezen viselik ezeket a szélsőséges hőmérsékleti állapotokat.

Ugyanazt tanácsoltam nekik is, amit most Ön számára javaslok: a tető hatékonyabb hőszigetelésével meg lehet oldani ezeket a problémákat

 1. Véget nem érőnek tűnik a küzdelem, hogy a tetőtéri helységekben tapasztalható nyári forróságtól, illetve a téli nagy hidegektől megszabaduljon?
 2. Elege van, hogy minden fűtési szezonban az égig emelkednek a fűtésszámlái?
 3. Nehezére esik elviselnie otthonában a nyári kánikulát, minden lehetőséget megragad, hogy ne kelljen abban az embertelen melegben lennie? Még éjszakánként sincs nyugta?
 4. Van olyan ismerősöm, aki azért adta el tetőtéri lakását, mert betelt neki a pohár, nem bírta tovább a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat otthonában. Már az Ön fejében is megfordult, hogy ilyen okokból kifolyólag eladná lakását, pedig mindezektől eltekintve igazán szereti otthonát?
 5. Megőrjíti, hogy nem talál egyetlen épkézláb megoldást sem?

Használja a ThermoShield hőszigetelő tetőfestéket az igazán hatékony tető-hőszigetelés eléréséért!

A nyári túlmelegedésnek egyszer s mindenkorra véget vethet!

A ThermoShield hőszigetelő tetőfestékkel elfelejtheti gondjait!

Hogyha szívesen megoldaná ezeket az igazán kellemetlen, nyomasztó problémákat, és nem zárkózik el attól sem, hogy – a modern technikának köszönhetően – egy rendhagyó módot válasszon a problémák orvoslására: Engedje meg, hogy pár perc alatt megosszam Önnel a titkot, amivel maga mögött hagyhatja eddigi problémáit!

Persze ha elégedett a mostani állapottal, hogy nyaranta meneküljön az otthoni hőségből valami hűvösebb helyre, telente pedig nem szúrják a szemét az egyre magasabb összegű fűtésszámlái, merthogy „a tél már csak ilyen, mindig is hideg volt” – ez esetben most rögtön abba is hagyhatja a cikk olvasását, inkább nem rabolnám tovább értékes idejét.

Bfüred piac (1)

A tetőtér nem megfelelő hőszigetelése akár 8 C° hőmérséklet-különbséget is eredményezhet…

Gondolta volna, hogy egy egyszerű megoldással, nevezetesen a tetőtér hővédelmének megvalósításával, azaz a padlástér hőszigetelésével akár 8 C°-al hűvösebbé teheti háza tetőtéri szobáit? Nem volna örömteli, hogyha telente pedig akár 30%-al kevesebb pénzt kellene kiadnia a fűtésszámlákra? És ez még nem minden: Amennyiben már rendelkezik klímaberendezéssel, úgy annak működtetésére is jóval kevesebbet kell majd költenie! Érdemes kétszer annyi pénzt áldoznia légkondicionáló berendezése üzemeltetésére, mint az Ön ismerőseinek, hogyha egy laza elhatározással optimalizálhatja otthona hőmérsékleti körülményeit? Tegye le voksát Ön is az energiamegtakarítás, az alacsonyabb számlák, és a kellemesebb hőérzetet adó otthon mellett!

Saját tapasztalataim a ThermoShield hőszigetelő festékekkel:

Két évvel ezelőtt festettem le otthonomat a ThermoShield külső és belső festékbevonataival. A tető lefestését idén vittem véghez. Különleges bitumenlapokat használtam a tetőhöz, amelyeken a kezdődő repedéseket, és a kisebb sérüléseket a ThermoShield hőszigetelő tetőfesték maradéktalanul tömítette. Nem tudok mást mondani: a tapadási képessége, illetve a festék rugalmassága rendkívüli, semmi okom panaszra.

A festék színezéséhez finn adalékanyagot használtam, a megfelelően lezárt mintaüvegekből még most is kifogástalanul ki tudom javítani a felület kisebb sérüléseit, úgy, hogy a javításnak semmi nyoma ne maradjon.

 A ThermoShield hőszigetelő tetőfesték vízlepergető hatása első osztályú, lepergeti magáról a szakadó esőt is, mindemellett viszont kiváló szellőzést is biztosít a felületnek.

A beltéri hőszigetelő festék megvalósítja azt az egyenletes belső hőeloszlást a szobákban, amiről mindig is álmodtam. A falból szüntelenül kipréseli a nedvességet, penésznek nyoma sincs a házban.

Maradéktalan védelmet biztosít az erős napsugarakkal szemben, a ház erős napsütésnek kitett, és rendszerint árnyékos pontjai között a hőmérséklet különbség maximum 1 C°, de általában még ennél is kisebb.

Nyáron, mikor árnyékban kint 42 C°-ot mértünk, és az ikerházban élő szomszédunk tetőtéri szobáiban 34 C° volt, nálunk ugyanott csak 25 C°. Nem használok légkondicionáló berendezést. A festékbevonat kitűnő temperálási tulajdonságokkal rendelkezik, és mindezek mellett ráadásul még gyönyörű külsővel is látja el a házat, rendkívül tartósan.

Én biztos vagyok benne, hogy a következő alkalommal is ezt a festéktípust fogom alkalmazni ingatlanaim befestéséhez.

Egy elégedett vásárló.

Gondoljon csak bele, sőt, képzelje maga elé, hogy milyen csodálatos érzés is lesz megelégedetten hátradőlnie a karosszékében, és kellemesen hűvös nappalijából szemlélni, ahogy a kinti hatalmas forróságtól már-már „vibrál” a levegő. Milyen érzés járja majd át Önt akkor, amikor boldogan újságolhatja szomszédjainak, barátainak, hogy sokkal kevesebb pénzt kell fűtésre költenie, mint korábban? Kétség sem fér hozzá, milyen jóleső érzés is lesz nyugtáznia ekkor az elismeréseket, amiért sikerült fellelnie a megoldást, és bölcsen választania a lehetőségek közül.

festés után (homlokzat is Ts.)

A ThermoShield hőszigetelő tetőfesték alkalmazása után végre fellélegezhet

A meglévő tető-hőszigetelés utólagos megerősítése rengeteg energiabefektetést követel meg mindenkitől, és még az sem fix, hogy az ember eléri vele a kívánt hatást. Az egyes hőszigeteléshez használt szigetelőanyagok képesek ugyan a hőáramlás lelassítására, viszont alapvetően nem szüntetik meg magát a hőáramlatot. Egy-két foknyi változást persze így is el lehet érni, de vajon ez a néhány fok megéri a belefektetett pénzt és energiát?

Mi értelme volna vesződnie azzal, hogy egy megfelelő klímaberendezést szerezzen be? A készülék beszerelésekor a munkásoknak bele kell vésniük a falba, hogy helyet csináljanak a csövek számára, ám a fal korábbi, esztétikus állapotának helyreállítása már az Ön feladata, ennek pedig megvannak a maga anyagi vonzatai. Arról nem is beszélve, hogy a légkondicionáló-berendezés működtetése szintén többletkiadásokat vonz magával: egy nyár alatt összesen 25-30 ezer forintba is kerülhet. És a klímaberendezés kedvezőtlen élettani hatásairól még nem is szóltunk… Kétségtelen, hogy a klímaberendezéssel rövidtávon jóval kellemesebbé tehetjük a lakás levegőjét, de vajon megéri ennek fejében kitenni saját és családunk egészségét a légkondicionáló-berendezés egészségkárosító hatásainak?

Minek vesződni ezekkel a körülményes félmegoldási alternatívákkal (mint a hatalmas rumlival járó utólagos hőszigeteléssel, vagy a légkondicionáló beszerelésével), amikor lehetőségünk van arra is, hogy egy sokkal egyszerűbb és hatékonyabb módszert alkalmazzunk? Nyugodtan elfelejthetni a levegő hőmérsékletének lehűtésére vonatkozó eljárásokat, hiszen megteheti azt is, hogy magát a felmelegedést akadályozza meg!

De amennyiben valamilyen okból kifolyólag mégis az eddig felsorolt, véleményünk szerint meglehetősen problémás megoldási utakat választja, a ThermoShield hőszigetelő tetőfesték akkor is hasznára fog válni. Kíváncsi rá, hogy miért?

Mitől olyan hatékony a ThermoShield hőszigetelő tetőfesték?

A Thermokeramikus hőszigetelő tetőfestéket a modern technológia segítette hozzá, hogy ilyen átütő hatékonyságú hőszigetelő festék legyen. Mikro-méretű kerámiagömbök milliói ágyazódnak be egyenletesen egy csúcsminőségű kötőanyagba, ennek köszönheti a Thermokeramikus hőszigetelő tetőfesték egyedülálló képességeit. Ugyanis a kerámiagömböcskék segítségével a festék – bármely színben – képes visszaverni a beérkező napsugarak mintegy 85%-át, ezen túlmenően pedig hozzájárulnak az egyenletes hőeloszláshoz. Ezért megakadályozza azt, hogy a tető és a tető alatti légréteg felmelegedhessen.

Ahhoz, hogy kedvező termikus tulajdonságait maradéktalanul kifejtse, elég már 0,5 milliméter vastagságban is felhordani a Thermokeramikus hőszigetelő tetőfestéket. Rendkívül hamar megszárad, nem tartalmaz oldószereket. A festékkel kezelt tetőfelület járható marad.

A Thermokeramikus hőszigetelő tetőfesték ugyanúgy nehézségek nélkül alkalmazható pala-, fém-, zsindelyborítású tetőkre, vagy tetőcserepekre is. Fontos viszont, hogy a kezelni kívánt tetőfelület minimum 6%-os lejtéssel bírjon. A hőszigetelő tetőfesték az egyenetlen tetőfelületek – mint amilyeneket az idő múlásával pl. a betoncserepeknél tapasztalhatunk – kiegyenlítésére is alkalmas, használatával a tetőcserepek úgy néznek majd ki, mint újkorukban.

A ThermoShield hőszigetelő tetőfesték rengeteg színárnyalatban hozzáférhető, így Ön is kedve szerinti színekbe öltöztetheti a tetőt. Festékbevonataink egyedi pompájukkal tündöklővé varázsolják minden ház tetejét. A ThermoShield hőszigetelő tetőfesték egyedülálló alkotóanyagainak köszönhetően rendkívüli színtartósságot biztosít a felület számára, amely ennél fogva hosszú idő elteltével is könnyedén javítható, méghozzá úgy, hogy a javítás ne legyen a tető esztétikumának rovására. A tetőfelületet ért piszkot és egyéb szennyeződéseket víz és tisztítószerek segítségével bátran eltávolíthatjuk, mivel a hőszigetelő tetőfesték-bevonat dörzsálló.

Tud ennél jobbat? Mondjon még egy olyan hőszigetelő tetőfestéket, amely:

 • Alkalmas arra, hogy akár 8 C°-al csökkentse otthona hőmérsékletét, hogy a nagy nyári forróságban ne kelljen elmenekülnie otthonról, ha egy kis hűsölésre vágyik.
 • Megóvja az Ön pénztárcáját, mivel a ház fűtési költségeiből valóban lefarag 20-30%-ot.
 • Segítségével légkondicionáló berendezésre működtetése is olcsóbbá válik, a havi villanyszámla összege is mérséklődik – sőt, még az is lehet, hogy többé egyáltalán nem lesz szükség arra, hogy a klímáját járassa!
 • Garantálja hogy a háztető vízzáró legyen, ne szivárogjon át rajta a csapadék.
 • Képes meggátolni, hogy, hogy a forró napsugarak hordozta energiamennyiség (meleg) bekerüljön a tetőtérbe. Ezáltal elejét veszi a tetőtéri helységek felmelegedésének, többé nem kell elmenekülnie a tetőtéri szobákban tomboló hőségtől.
 • Követi a különböző építőanyagok hőmérsékletváltozás hatására bekövetkezett térfogatváltozásait. Így a szerkezeti elemek hőtágulásai hatására nem jelennek majd meg kisebb repedések a tetőfelületen, amelyeken beszivároghatna a nedvesség a festékbevonat alá.

Biztos vagyok benne, hogy nem talál még egy ilyen egyedülálló hőszigetelő tetőfestéket az egész festékpiacon! Ez egyszerűen azért van, mert ennyire jól megalkotott, ennyi hasznos tulajdonsággal rendelkező tetőfestéket ez idáig nem hozott létre senki más.

Komló 2009 (12)

”Ez mind szép és nagyszerű, de biztos vagyok benne, hogy ennek a hőszigetelő festéknek a szakszerű alkalmazása rengeteg előkészülettel jár, ráadásul megfelelő szaktudás is elkél a használatához.”

Szerencsére egyáltalán nem ez a helyzet, épp ellenkezőleg! A ThermoShield hőszigetelő tetőfesték felhordásának technikája semmiben sem különbözik attól, ahogyan egy hagyományos vízbázisú tetőfesték esetében kell eljárnunk. A festést egyszerűen ecsettel, szórópisztollyal vagy hengerrel hajtjuk végre. Csak abban az esetben szükséges megbíznia a feladattal valaki mást (egy szakembert, vagy akár egy közeli ismerősét) ha esetleg tériszonya van, illetve nem szívesen mászna ki a tetőre.

Teljesen érthető, hogyha mindezek után az van a fejében, hogy ez az egész túl szép ahhoz, hogy a igaz legyen – megnyugtathatom, először én is így reagáltam. Aztán a személyes tapasztalat, a kutatási beszámolók elolvasása, és végül a tetőfesték elégedett felhasználóinak egyre növekvő tábora győzött meg arról, hogy ez a festék valóban hatásos, és tényleg képes produkálni mindazokat az eredményeket, amikről eddig szó volt.

Gondolná, hogy még nem merítettük ki teljesen a ThermoShield hőszigetelő tetőfesték egyedülálló tulajdonságait?

Az eddig ismertetetteken túlmenően, a ThermoShield hőszigetelő tetőfesték hosszabb életűvé teszi azt az anyagot is, amellyel befedtük magát a tetőt. A festékbevonat speciális kötőanyagai és abban egyenletesen elosztott mikroszkopikus méretű kerámiagömböcskék összességükben a háztető pajzsaként funkcionálnak, megóvják a tetőt szélsőséges időjárási körülmények esetén is.

Fém tető festve (4)

Minderre azért képes, mert a ThermoShield hőszigetelő tetőfesték:

 • Vízhatlanná teszik a tetőfelületet, így megóvja a festékbevonat alatti réteget azoktól a káros hatású sóktól, savaktól és a többi ásványi anyagtól, amelyeket a csapadék tartalmaz. Megelőzi roncsoló hatásukat.
 •  Szinte tökéletes védelmet biztosít a szmogtól, az ózontól, az UV-sugárzástól. A ThermoShield hőszigetelő tetőfesték rendkívül ellenálló környezeti ártalmakkal szemben, így a festékbevonat hosszú időn keresztül garantáltan eleget tesz azoknak a feladatoknak, amelyek szükségesek hogy ellássa a tető védelmi szerepét.
 • A tetőfesték vízálló, még olyan szélsőséges időjárási viszonyok közepette is megállja a helyét, mint amilyen például a jégeső, nagy hóesések, záporok. Ennélfogva a tetőszerkezet építőelemeit megvédi attól hogy nedvesek legyen, segít nekik megőrizni száraz állapotukat, hogy megelőzze a tető rothadását és az abból eredő kellemetlen következményeket.
 • Csúcsminőségű összetevői révén rendkívül rugalmas, amely még extrém hőmérsékleti körülmények mellett is megmarad, igazi – 40 C°-os fagyban, és akár 150 C°-os forróságban is. A tető anyagának ilyen szélsőséges hőtartományokban bekövetkező térfogatváltozása folytán nem fog kirepedezni a tető felülete.
 • Képes szabályozni a felület körüli levegő nedvességtartalmát, ennek köszönhetően alkalmas arra, hogy megelőzze a tetők „elzöldülését”. Ugyanis a nedvességszabályozó hatásból fakadóan a különböző fajtájú mohák, zuzmók, gombák és algák életfeltételei szempontjából kedvezőtlenek lesznek a körülmények, így nem tudnak kifejlődni a tetőn, és még mérgekkel sem kell kezelnünk a tetőfelületet.

Mi másra vágyhatna még az ember egy tetőfestéktől?

Használja ki Ön is a ThermoShield hőszigetelő tetőfesték nyújtotta mérhetetlen előnyöket!

Kérjen árajánlatot most!

Vegye meg nálunk az eredeti ThermoShield hőszigetelő bevonatot; kivitelezésre akár 30% kedvezményt adunk. Keressen minket MOST!

  Név (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Tárgy

  Üzenet

  ThermoShield főoldalra vissza >>