Ajánlat kérése

Padló- és lábazati hőszigeteléslentről sem szökhet be a hideg!

padlo-hoszigetelesNem csak a kiszökő meleg okozhat problémát! A padlónál, lábazatnál bejutó hideg miatt is magas lehet a fűtésszámlánk. De erre is van megoldás!

A padlószigetelésnél lényeges pont a minél jobb minőség, nem érdemes ezen spórolni, mert rövidtávon visszatérül a befektetésünk!

Válasszunk lépésálló, prémium minőségű szigetelőt! Erre helyezzük rá a padlóburkolatot, és nyugodtan járhatunk a kellemes hőmérsékletű lakásban!

A lábazati hőszigetelés is kényes dolog, mivel a lábazat különböző mechanikus hatásoknak van kitéve. Nagyon fontos a szigetelőanyag rendkívüli edzettsége, ellenálló képessége!

Mindent egybevetve a jól kivitelezett hőszigetelés hamar megtérül, és hosszú távra nyújt megoldást! Ez az egyszeri kiadás a magas rezsiköltségek miatt rövidtávon is sokkal inkább megéri, és még a penészgomba kedvezőtlen élettani hatásaitól sem kell tartanunk!

Mint más ház körüli munkálatokban, így a hőszigetelés során is fokozottan kell ügyelnünk a megfelelően megválasztott technikára, anyagokra, valamint a helyes megvalósításra, ellenkező esetben nem érjük el a kívánt hatást, sőt, még kellemetlenebb helyzetbe kerülhetünk, mint amilyenben előtte voltunk!

thermoshield-belteri-falfestekFokozza a padlószigetelés hatékonyságát hőszigetelő kerámia bevonattal, amellyel  30%-kal csökkentheti az energiafelhasználást >>

 

 

További kérdése van? vegye fel velünk a kapcsolatot:

    Név (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet