Ajánlat kérése

A beltéri falfesték kiválasztásának kulisszatitkai

belteri-falfestekA beltéri falfesték gyártása a világ festékpiacán vezető helyet foglal el. Érthető az oka: a belső falfelület otthonunk legnagyobb egybefüggő, változatossá varázsolható területe.

Ehhez a meghatározó belső munkálathoz a legjobb megoldás, ha ismert márkájú falfestékekre esik a választás. A kiválasztás megkönnyítéséhez segítséget nyújt  a használati utasításban megadott elsődleges felhasználási terület.

Bízzunk a gyártóban! Ajánlásával válasszunk alapozót, fedőfestéket. Ha megfogadjuk az adott cég tanácsát, élményt fog jelenteni egy új színvilág kialakítása. Fontos szempont a festék szükséges mennyiségének felmérése, figyelembe véve azt is, ha több réteget kell felvinni a felületre. A lényeg: mindig vizsgáljuk meg, hogy a festék minősége, tulajdonsága arányban van-e annak árával!

thermoshield-kulteri-falfestek

Hőszigetelő festékbevonat beltérben:

Vevői visszajelzések alapján a legjobb ár/érték arányú festék a

ThermoShield beltéri falfesték, ismerje meg MOST >>

Belső festésnél mit mivel használjunk?

A kiválasztott gyártó által javasolt festékcsalád tagjai a meghatározott eljárással, a sorrend betartásával egymásra rétegezhetők. Ezt a tanácsot érdemes megfogadni! Amennyiben nem egyazon család tagjait használjuk, az elvárt eredmény nem garantálható. Előfordulhatnak a kivitelezésben hibák. (pl: dudorosodás, foltosodás, stb..)

Beltéri faanyagok megfelelő védelme

Fából készült lakberendezési tárgyaink, ill. faburkolataink igénybevételét fontos figyelembe vennünk a védelem fokozatának meghatározásánál. Ennek egyik lényeges eleme a mechanikai terhelés, mely meghatározó a festék típusának kiválasztásnál.

Padló tekintetében döntő szerepe van a kopásállóságnak. Kimondottan az ilyen típusú igénybevételre kidolgozott lakkokat válasszunk, melyek megtalálhatunk oldószeres és vízbázisú változatban is! A vízbázisú lakk előnye, hogy nincs szaga, gyorsan szárad és kopásállósága azonos a hagyományos lakkéval. Falburkolatok esetében a védelemre a nagy választékban kapható fallazúrok a legmegfelelőbbek.

Milyen tulajdonságú falfestéket vegyünk?

A falfestékek választéka széles skálán mozog. A színezhetőtől a fűrészporos tapétahatásúig bezárólag számtalan lehetőség közül választhatunk. Döntésünket befolyásoló tényezők az ár és a minőség.

Ezek a termékek közel azonos tulajdonsággal rendelkeznek. Megkülönböztetni színtartósságuk és kopásállóságuk alapján érdemes. Beltéri festésnél a színvilágot kialakíthatjuk fallazúr vagy színező paszta hozzáadásával saját magunk is, de legyünk óvatosak, a házilag készült színkeverés estén kétséges az eredmény. Javítás alkalmával ugyan annak az árnyalatnak az elérése bizonytalan. Érdemes olyan megbízható változatot vásárolni, mely csepegéstől mentes, a kívánt színre készen kikeverve kapható illetve kívánságra az üzletben kikeverhető. Így egy rétegben garantált a megfelelő fedés.

Kifogástalan tulajdonságú festékkel öröm a lakásfelújítás. A remek látványt párosíthatjuk az egyedülálló védelemmel, az optimális lég- és páraáteresztő tulajdonsággal úgy, hogy az mégis költséghatékony legyen. Az általunk kipróbált és egyedülálló módon bevált festék a ThermoShield beltéri falfesték.

thermoshield-kulteri-falfestek

Drasztikus energiamegtakarítás:

Elégedett vevőink százai alapján nyugodtan ajánljuk Önnek is:

ThermoShield beltéri falfesték, ismerje meg Ön is Most>>

További kérdése van? vegye fel velünk a kapcsolatot:
Mobil: 06 (20) 466 5339

    Név (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet