Ajánlat kérése

Homlokzati hőszigetelés – a leggyakoribb módszer

homlokzati-hoszigetelesA homlokzati hőszigetelés a legtöbbek által ismert módszer, nem véletlenül. Ezzel,a megoldással élnek a legtöbben, a műemlék jellegű épületek kivételével (az ilyen épületeknél a külső burkolatot tilos lefedni, speciális hőszigetelési eljárásokat kell alkalmazni) ez az eljárás mindenhol alkalmazható.

Néhány dolognak ezzel kapcsolatban kiemelt figyelmet kell szentelnünk:

A kiválasztott anyag egyrészt legyen mindenképpen páraáteresztő, ellenkező esetben a házat mintegy dunsztba zárjuk, a lakásban megjelenhet a penész, ami veszélyes is lehet az egészségre; másrészt fontos a tűzállóság, valamint, mivel a hőszigetelés hosszú távú megoldás, a minél nagyobb élettartamú anyag kiválasztása.

A prémium kategóriájú hőszigetelő anyagok visszaverik a hőt, ezáltal nyáron is kellemesebb klímát biztosítanak lakásunkban, télen pedig kevesebb lesz a hő veszteség. A legtöbb esetben hungarocellt vagy kőzetgyapotot használnak, de a piacon egyre több innovatív és alternatív megoldás jelenik meg.

Ezek közül is kiemelkedik egyedülálló tudásával a ThermoShield hőszigetelő kültéri festékbevonat >>

A jól kivitelezett homlokzati hőszigetelés után nem kell félnünk attól, hogy esetleg a hőingadozás hatására, az időjárás viszontagságainak kitéve megrepedezik, elválik a falról.

ThermoShield Exteriur – 80% hűtés!

thermoshield-kulteri-falfestekGondolta volna, hogy otthona falainak nedvességtartalma öt olyan problémát okoz, amelyek észrevétlenül emelik ki a pénzt az Ön zsebéből? Köztudott, hogy Magyarországon rengeteg az elégtelen vízszigeteléssel, hőszigeteléssel rendelkező otthon.
ThermoShield homlokzati  falfesték>>

További kérdése van? vegye fel velünk a kapcsolatot:

    Név (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet