Ajánlat kérése

Biztos Önben is felmerül, hogy ki állnak az Alfahőszigetelés mögött.

Forray GézaForray Géza vagyok, építési vállalkozó, hőszigetelési szakértő, az Alfahőszigetelés csapatának vezetője, bármilyen kérdése, problémája van, éjjel-nappal állok a rendelkezésére.

 

Alfahoszigeteles-festomester

Karácsony Péter, építésvezető. Péter koordinálja a kivitelezést végző kollégákat. Évtizedes szakértelmével nagyban hozzájárult az Alfahőszigetelés csapatának sikeres munkáihoz. Kiváló szervező és nagyon ügyes szakember.

 

Alfahoszigeteles-asszisztensVeress Borbála, asszisztens. Ő biztosítja, hogy csapatunknál minden rendben menjen a papírmunka terén is. Nagyszerű munkájával nagymértékben hozzájárult sikereinkhez.

 

Alfahoszigeteles-informatikus Várhegyi Gábor, informatikus kollégánk, az ö munkája nélkül ez az oldal soha nem jött volna létre, sokak bánatára. Folyamatosan fejleszti a webes jelenlétet és karbantartja  a vállalkozás gépparkját.

 

Alfahoszigeteles-marketingesAlföldi Imre, marketing szakértő. Folyamatosan tölti fel a weboldalt friss tartalommal, felkutatja a legjobb megjelenési lehetőségeket. Üzemelteti a blogot, mindenki legnagyobb örömére!