Ajánlat kérése

Miért fontos a külső felületek festése?

kulteri-festesA kültéri felületek hangsúlyos színezése, nem pusztán a dekoratív hatásukban játszik szerepet, hanem ezzel egyidejűleg elengedhetetlen a falak időtállóságában, és védelmében.  Mindemellett a megfelelő homlokzati festékek az épületek újszerűségét tükrözik.  Ahhoz, hogy hosszan tartó védőréteget kapjunk, fontosak a homlokzat megfelelő előmunkálatai. Szükséges elvégezni az esetleges javításokat, kiegyenlíteni a felületet, mielőtt elkezdenénk a külső felületek festését, ezzel biztosítva az időtálló, dekoratív homlokzatot.

Mit tartsunk szem előtt a homlokzati festék kiválasztásánál?

Ez az elsődleges réteg mely találkozik a környezeti hatásokkal, így nagy szerepet kap az épületek védelmében, mindamellett hogy tündöklővé tudjuk varázsolni vele házunkat. A kiválasztott homlokzati festéknek mindenképpen védeni kell az esőtől, hiszen a víz beszivárogva a falszerkezetbe, tetemes károkat képes okozni.  Amennyiben a csapadék mégis bejut, annak külső nyomai is észrevehetők, hiszen a felület sérülhet, kidudorodhat.

Melyik terméket ajánljuk?

1. Amelyik 15 év garanciával rendelkezik

2. Ahol a megkérdezett vevők 93% pozitív visszajelzést ad

3. Amelyikről a festők 78% úgy nyilatkozik, hogy csak azt ajánlaná vevőinek

4. Ahol az új vásárlók 56% vevői ajánlás útján jön

ThermoShield Exteriur – 80% hűtés!

thermoshield-kulteri-falfestekGondolta volna, hogy otthona falainak nedvességtartalma öt olyan problémát okoz, amelyek észrevétlenül emelik ki a pénzt az Ön zsebéből? Köztudott, hogy Magyarországon rengeteg az elégtelen vízszigeteléssel, hőszigeteléssel rendelkező otthon. Kültéri Hőszigetelő falfesték, 80% megtakarítás >>

Érdemes figyelembe venni a kültéri falfestékek tulajdonságait

A homlokzati festékek nagy része ugyanis részben átengedik a nedvességet, viszont rendkívül hamar meg is száradnak. Ezzel nagyon fontos szerepet játszanak a falak nedvességtartó-áteresztő képességében.  Ezzel biztosítja az eső utáni gyors száradást, ami csökkenti a levegő szennyezettségének lerakódását a külső falfelületre, így hosszantartó ápolt színt biztosítva. Melegebb száraz időben pedig engedi a falban lévő nedvességet elpárologni. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően elodázható a homlokzat javításának szükségessége. Természetesen ezt megakadályozni nem lehet. A felújítási munkálatokat célszerű a falfelületek szemcsésedése előtt megkezdeni.

Könnyen alkalmazható homlokzati festék

A meszes kültéri festékek legnagyobb előnyük, hogy nincs szükség használatukhoz speciális eszközökhöz. Környezetkímélő, hiszen vízzel oldható tulajdonsággal bír. Kiváló a színtartása jól fedi be a tereket.  Nedvességtaszító képességgel bír, viszont nem véd a pára ellen, így mindenképpen ajánlott a falak megfelelő szigetelése, nedvesség ellen. Télen nem ajánlott a használata, hiszen tudjuk felvinni a felületre, fagyveszélyük miatt. Kültéri falfesték, homlokzatfesték, hőszigetelő tulajdonsággal.

Műemlékeinket is ezzel védik

A szilikát alapú homlokzati festékeket olcsóságuk miatt, előszeretettel alkalmazzák intézmények, műemlékek felújítása során. Gipszes és akrilos alapok kivételével szinte minden vakolaton alkalmazható. Remekül tapadnak a falszerkezethez így biztosítva időtállóságát. A környezeti hatásokkal szemben jól véd, és jó a pára áteresztő tulajdonsága is, ennek a dekoratív kültéri festéknek. A munkálatok során egyetlen nehézség lehet, hogy a felvitt festék kevésbé javítható a többi homlokzati festékekkel szemben.

A legjobb tulajdonsággal rendelkező kültéri falfesték

A szilikon bázisú falfestékek, rendelkeznek a legjobb takaróképességgel szilikon gyanta kötőelemüknek köszönhetően. Kiválóan véd az UV sugárzástól és az időjárási hatásokkal szemben. A legjobb nedvességtaszító képességgel rendelkezik és a páraáteresztő képessége is a legideálisabb.

ThermoShield Exteriur – 80% hűtés!

thermoshield-kulteri-falfestekGondolta volna, hogy otthona falainak nedvességtartalma öt olyan problémát okoz, amelyek észrevétlenül emelik ki a pénzt az Ön zsebéből? Köztudott, hogy Magyarországon rengeteg az elégtelen vízszigeteléssel, hőszigeteléssel rendelkező otthon. Kültéri hőszigetelő festékbevonat  drasztikus energiamegtakarítás>>

További kérdése van? vegye fel velünk a kapcsolatot:

    Név (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet