Ajánlat kérése

Kellemes otthoni klíma energia megtakarítással?

Mikor az ember fáradtan hazaér a munkából, semmi másra nem vágyik, csak arra, hogy beüljön kedvenc foteljébe, igyon valami frissítő italt, és végre pihenjen. De mi van akkor, ha az újságból felnézve penészes falakat lát az ember, télen túl hideg van, nyáron túl meleg, a fűtésszámla összegét inkább letakarja, és már a sokadik penészirtó szer sem használ?

A megoldás egyszerű: megfelelő hőszigetelés. Ezzel optimalizálhatja lakása hőmérsékletét, így megszüntetheti nemcsak a rossz klímát, hanem a gombák egészségre káros hatását is.

Kérem, olvassa el oldalunkat, hogy átfogó képet kaphasson a hőszigetelési eljárásokról, valamint megtekintheti, hogy a különböző problémákra mi lehet a megoldás. Segítségünkkel megismerheti a homlokzati-, a speciális belső oldali hőszigetelést, utólagos hőszigetelést és a tetőszigetelést, amik megoldást jelenthetnek problémájára.

Penészedés, hőingadozás? A kulcs: hőszigetelés!

Homlokzati hőszigetelés esetén nagyon fontos, hogy olyan anyagot válasszunk, amely időtálló és lehetőleg páraáteresztő. Így megelőzhetjük a penészedést.  Figyelni kell még az anyag tűzállóságára, időtállóságára, valamint hőszigetelő képességére is. A hungarocell és kőzetgyapotos megoldások mellett egyre gyakrabban jönnek be újabb hőszigetelő anyagok is, amelyek szintén jók lehetnek.

Műemlék jellegű házak esetén figyelni kell arra, hogy ne takarjuk le a felületi struktúrákat. Ezek adják ugyanis a műemlékek alapját, hiba volna ezeket a jellegzetességet elrejteni a vendégeink előtt. Ezekhez a házakhoz speciális hőszigetelés ajánlott. A tökéletes anyag ellenáll az időjárási hatásoknak, bírja hőingadozást és nem válik el a faltól. A legjobb minőségű hőszigetelő anyagok hővisszaverő felülettel rendelkeznek, melyek meggátolják nyáron a szigetelőanyag és a lakás felmelegedését.

A csendes megoldás- Tetőszigetelés

Az épületek tetőn keresztül veszítik el a legtöbb hőt. Szigetelését még nagyobb figyelemmel kell elvégezni, mivel- a tető belső szerkezete miatt – nem lehet egyszerűen csak felrakni. Leggyakrabban üveggyapotot szoktak alkalmazni. Ahhoz, hogy a tetőszigetelés megfelelő legyen, az átlagosnál vastagabb üveggyapot réteget kell felhasználni. Megfelelő réteggel nemcsak energiát spórolunk meg, hanem a külső zajokat is kizárhatjuk a házból.

Asztma ellen belső oldali hőszigetelés

A belső oldali hőszigetelést csak és kizárólag speciális hőszigetelő anyaggal lehet elvégezni. A leggyakoribb hiba, valamint a gombásodás fő okozója a hagyományos anyag használata. Ilyenkor a pára lecsapódik a fal és a hőszigetelő anyag közé, mely penészedést okozhat. A penész pedig asztmát, és számos más betegséget okozhat az emberben. Ezért fontos, hogy vékony anyag legyen, valamint hővisszaverő képességgel rendelkezzen. Az így keletkezett meleg távol tartja otthonunk káros betolakodóját.

Beltéri hőszigetelő festékbevonat rendszer a kellemes lakóklímáért, KATTINTSON IDE >> 

Hogy a mamusz, és a több réteg zokni csak emlék maradjon

Ahogy a meleg el tud szökni a lakásból, ugyanúgy a hideg is be tud jönni. Ezért találták ki a padló és lábazati hőszigetelést. Jó minőségűnek, és lépésállónak kell lennie, hiszen a padló folyamatosan ki van téve mechanikus hatásoknak.  A legfontosabb tehát az egyedülálló ellenálló képesség.

A hőszigetelés az egyik legjobb befektetés, ha jól van végrehajtva. Bár elsőre soknak tűnhet az összege, ha kellő gondossággal végzik el, hosszú távon sokszorosan megtérül.  Jó hőszigeteléssel a falak is meghálálják gondoskodásunkat. Bent tartják a meleget, mi pedig nyugodtan visszaülhetünk kedvenc fotelunkba, elővehetjük az újságot, és büszkén kijelenthetjük: Igen, ez a mi OTTHONUNK.

További kérdése van? vegye fel velünk a kapcsolatot:
Mobil: 06 (20) 466 5339

    Név (kötelező)

    Telefonszám (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet