Ajánlat kérése

Faház festése és felületvédelme

A Favédelem titka

natureA favédelem manapság nagyon fontos a köznapi életben. Használjuk akár tetőszerkezeteknél faház festésénél, akár padló beborítására, illetve kedvenc bútordarabjaink között is szerepel a fa, mint anyag. Épp ezért szükséges a megfelelő védelem, hogy később, évek múltán is, olyan gyönyörűek, és egészségesek maradjanak, mint amikor megvásároltuk,  lefestettük faházunkat őket. Így körültekintően kell velük bánni, érdemes és ajánlott olyan  fafesték használata, amely teljes körű védelmet nyújt a fának illetve faházának, és ez által szépséget ad otthonának.

A fafesték hiánya

Ha nem használunk jó minőségű fafestéket, faházunk, illetve fából készült értékeink igen hamar károsodnak, tönkremehetnek, aminek következtében értéküket vesztik. Ugyanis, ha már megkezdődött a fa károsodása, akkor csak a favédelmi szakemberek siethetnek segítségünkre. Akkor már késő bármi féle favédelmi módszert alkalmazni, az elavulás már maradandó, így legjobb tudása szerint használjon időtálló fafestéket.

A favédelem szükségessége faháznál is

A favédelem manapság elhanyagolandó művelet a beépítendő anyagok használóinak. Rengeteg olyan tetőfedő van, aki már nem akar vacakolni a favédelemmel, így nem megfelelően kezeli a fát, amelynek évek múltán súlyos következményei lehetnek A nyersfa védelme a legfontosabb, így használat előtt mindig érdemes beitatni megfelelő minőségű fafestékkel.

Ez még nem elég a megfelelő minőség eléréséhez. Az sem mindegy, hogy milyen eljárást alkalmazunk, de ettől függetlenül mindig ügyeljünk a favédelemi előírásokra. A kivitelezőtől mindig kérjünk írásos nyilatkozatot a favédelemre használatos anyag, illetve szer megnevezéséről és eljárásáról, mert a később keletkezett károkért, ha a nem megfelelő, illetve hiányos favédelmi eljárás a felelős, akkor ezen írásos nyilatkozat hiányában, ezt bizonyítani nem tudjuk.

 

ThermoShield Nature Fafesték a megoldás!

festes-utan-0230A legtöbb favédő szer általában vízbázisú, amely átitatja a fa belsejét, természetesen megfelelő áztatási idő után, így körülöleli a használt fát, és biztosítja a fa védelmét a rovaroktól és gombásodástól faház festése esetén is. A legtökéletesebb védőszer nem más, mint a fafesték. Egy réteg fafesték nem elegendő a fa teljes körű védelmére, de megfelelő áztatási idő leteltével, tökéletesen felhasználható fát kapunk.

A kiváló fafesték híg, amelynek köszönhetően beivódik mélyen a fába, másrészt viszont sűrű, melynek köszönhetően egy réteget képez a fa külsején, ezáltal megvédve az időjárási viszontagságoktól. A tökéletes fafesték vízbázisú, de egyben egy sűrű alapozóval is rendelkezik, amely a favédelemben szükséges, hogy a fát ellenállóvá tegye a környezeti hatások és az UV sugarak ellen: ThermoShield Nature Fafesték.

ThermoShield Nature – 15 éves favédelem, 30% megtakarítás!

thermoshield-fafestek Ön tisztában volt eddig azzal, hogy a kültéri faépítmények épsége és szépsége elsősorban felületük körültekintő kezelésének köszönhető? A legjobb fafesték amit valaha gyártottak!

 

Tudja meg, hogy ez Önnek pontosan mennyibe kerül:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Felhasználás helye és stuktúrája

  Felület mérete (nm):

  2 Hozzászólás van a “Faház festése és felületvédelme” oldalon

  1. Sümegi István kor írta:

   Nagyon hasznos cikk faház festése témakörben.

   Lenne pár kérdésem:

   Milyen gyakran kell így újrafesteni az épületet?
   Milyen felület előkészítési munkák szükségesek?
   Hogy kell felvinni?
   Milyen szavatossági feltételek vannak?

   Mennyibe kerül hozzávetőlegesen 160 nm-re.
   Mennyi energiát tudunk a faházunk lefestésével megspórolni?

  2. Forray Géza kor írta:

   Sümegi Úr!

   Természetesen a kérdéseire részletes választ tudunk adni e-mail-ben, ha kitölti a jobb sávban lévő kapcsolati űrlapot.

   Tisztelettel;
   Forray Géza

  Véleménye fontos számunkra, írja meg!

  Az email cím nem lesz nyilvánosan olvasható! A * karakterrel jelölt mezőket kötelező kitölteni!

  20 + négy =