Ajánlat kérése

Koós Miklós most szereti a viccet vagy nem?

koos-miklos-mekk-mester

A tisztelt Koós Miklós Úr már korábban kifejtette, hogy szereti a viccet. A vicces kedvű építész úrnak most ezzel a képpel kedveskedünk. „A valósággal való hasonlóság csak a véletlen műve.”

Az alább pedig bemásoljuk a korábbi köszönő bejegyzését.

Kedves Forray Géza,

igazán nem is tudom, hogyan köszönjem meg, hogy volt kedves a koos.hu-ról megjelentetni a vicces beszámolóját. Azon túl, hogy valóban humoros, igazi előnnyel is járt a számomra. Kérem látogasson el a Google keresőjébe és üsse be a Forray Géza nevet.

Tegnap még csak 7, de ma már az első húsz találatból 17 a koos.hu-ra mutat (hála annak, hogy Ön követi a posztbejegyzések linkváltozását, tervezem még párszor megváltoztatni őket, remélhetőleg Ön követi majd…). Mint bizonyára tudja az internetes keresésben a kivülről jött linkeknek nagy szerepük van. Mások ezért fizetni szoktak, Ön viszont volt kedves ezt kérés nélkül is megtenni.

Mégegyszer hálás köszönet
…………………………..

üdvözlettel

K o ó s M i k l ó s építész

Tisztelt Koós ÉPÍTÉSZ Úr – ha ennyire szereti a viccet akkor miért törölte ki a hozzászólásaimat az Ön blogjáról abban a bejegyzésben ahol élvezettel pocskondiázzák a ThermoShield hőszigetelő festéket, amelyet a GVH rosszindulattal megbüntetett.

Az hogy a GVH-ban ülő irodisták nem értik a ThermoShield működését azt még megértem, hiszen ez nem egy faék, de hogy Ön se értse azon  csodálkozom … de lehet most már ezen se csodálkozom. Ahogy látja én is kiemeltem az építész szót, mert Ön is kiemelte, biztos megvan rá az oka, hogy hangsúlyozza, talán erre nem jönnénk rá??

2 Hozzászólás van a “Koós Miklós most szereti a viccet vagy nem?” oldalon

 1. Zsuzsa kor írta:

  Szerintem szereti a viccet, csak nem érti…

 2. B. Béla kor írta:

  Szerintem meg szereti, csak nem érti a a tudálékos firkász, láttam pár tervét.

  Előbb saját magába kellene néznie, mielőtt másokat kritizál. Tipikus képviselője a mai magyar építészeknek, akik nem tudnak semmi mást csak CAD-ben házakat, ajtókat, meg ablakokat pakolgatni, a megvalósításnál meg szívjon a kivitelező a fizetésnék meg a megrendelő.

  Szóval elg nagy szégyen, hogy Koós ugyanúgy mint a többi magyar építész csak akkora tudása van, mint egy óvodásnak aki legózik ( http://koos.hu/2014/04/26/legozz-google-chrome-ban/ ) , az óvodás kreativitása nélkül.
  De ez a hiányosság nem okoz nekik gondot a pökhendiségével kompenzálja.

Véleménye fontos számunkra, írja meg!

Az email cím nem lesz nyilvánosan olvasható! A * karakterrel jelölt mezőket kötelező kitölteni!

11 + 7 =